Systemförvaltare för SAP/HR&Lön

Systemförvaltare för SAP/HR&Lön

Är du systemförvaltare och har erfarenhet från SAP HR/lön? Då kan du vara den vi söker! Poolia söker en systemförvaltare med kunskap inom SAP HR/lön för ett konsultuppdrag hos Vattenfall med placering på deras trevliga kontor i Solna. Uppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå initialt till oktober men med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare på Vattenfall kommer du att arbeta i en varierande roll och med att säkerställa att HR/Lönesystemet är anpassat efter verksamhetens behov. Du kommer att utbilda och informera HR och lönehandläggare i Vattenfalls systemstöd. Vidare hanterar du underhåll och information av användardokumentation. I din roll kommer du även att göra lönekörningar en gång i månaden.

Du kommer att arbeta på avdelningen Vattenfall Business Services Nordic (VBSN), ett shared service center som syftar till att leverera kostnadseffektiva och värdeskapande tjänster till verksamheten. Avdelningen består av lön, HR, administration samt systemförvaltning och hanterar c: a 8500 löner/månad.

Bakgrund

Vi tror att du som söker har som lägst avslutad gymnasial utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du behöver ha en god förståelse för ekonomi samt goda kunskaper i Excel. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Du bör även ha arbetat med lönefrågor eller löneavtal tidigare. Du har tidigare arbetat med förvaltning av SAP/HR alternativt annat lönesystem sedan innan.

Arbetet kräver att du är självgående och drivande i ditt arbetssätt. Du måste även vara social och har mycket god samarbetsförmåga samt ett kommunikativt sätt att uttrycka dig. Vidare motiveras du av att leverera med hög kvalité och har en stor serviceanda.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 mars (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.