Norsktalande administrativ support

Norsktalande administrativ support

Har du stort sinne för service med ett stort intresse och kunskap om näringslära och hälsa och vill ta chansen att jobba med konsumentsupport? Då kan det vara dig vi söker. Tjänsten är konsultuppdrag på deltid med placering hos vår kund i Solna. Uppdraget förväntas starta omgående med chans till överrekrytering till kund.

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en medarbetare till deras avdelning för konsumentservice för att bemöta konsumenterna och svara på deras frågor kring produkterna och hantera reklamationer. Du kommer att arbeta både via telefon, mail och sociala medier. I tjänsten krävs det att du, utöver svenska, har mycket goda kunskaper i norska samt har mycket goda kunskaper i engelska.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som administrativ support har du ett viktigt ansvar att ge konsumenterna rätt information och proffsig service. Du kommer ha en social roll som företagets ansikte utåt och ansvar för att hantera inkommande samtal och mail från konsumenter och besvara deras frågor och förslag gällande deras produkter. För att lyckas i denna roll krävs det att du är mycket kommunikativ, vältalig med ett stort servicesinne och strukturerat arbetssätt. Du bör också ha intresse av och gärna kunskap inom näringslära och livsmedel. Det interna arbetsspråket är till stor del på engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av kommunikation, konsument/kundservice
  • Är strukturerad och organiserad i ditt arbete
  • Har goda kunskaper i svenska, norska och engelska
  • Har kunskap i MS-Excel
  • Meriterande med kunskaper i andra nordiska språk
  • Meriterande mer kunskaper inom näringslära, probiotika och livsmedel
Som person är du serviceinriktad, positiv och kommunikativ med ett stort intresse och kunskap om näring och hälsa. Rollen påverkas hela tiden av vad som händer i omvärlden och diskussioner inom media vilket kräver simultankapacitet och en förmåga att anpassa sin prioritering efter dagens behov.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Emma Gustafsson
Telefon 08-555 540 19
Område Solna
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (7 dagar kvar)