Dokumentadministratör sökes till Skanska

Dokumentadministratör sökes till Skanska

Poolia söker för Skanskas räkning en dokumentadministratör som kommer att arbeta i ett arkiveringsprojekt under två månader. Du kommer att ansvara för att historiska avtal och tillståndshandlingar arkiveras digitalt. Vi söker en person som brinner för ordning och reda, som är noggrann och en erfaren korrekturläsare. Du trivs att arbeta självständigt och att ha ett flertal kontaktytor. Uppdraget beräknas starta i slutet av augusti och pågå så länge behovet finns. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som dokumentadministratör kommer du att tillhöra Marknadsfunktionen och arbeta i ett projekt som har till uppgift att historiska avtal och tillståndshandlingar arkiveras digitalt. I dagsläget finns dessa dokument lokalt sparade i fysiska versioner hos projektutvecklare runt om i landet, nu ska dessa sparas digitalt och centralt istället. Du kommer därför arbeta i nära samarbeta med projektgruppen, projektutvecklare samt med Iron Mountain som är deras leverantör av aktiveringssystem. Du kommer att vara Skanskas expert på att sortera, gallra och preparera dokumenten i fråga. Du kommer i slutskedet ansvara för att preparerade handlingar skickas iväg för digital arkivering till deras anlitade leverantör. I dina arbetsuppgifter ingår att du utför ett självständigt arbete genom att ansvara för att de fysiska arkiven på utvalda kontor arkiveras enligt Skanskas rutiner och arbetssätt. Allt arbete sker i nära samråd med projektutvecklare som är väl införstådda i dessa viktiga dokument. Dagsresor till Borlänge och Göteborg kommer att förekomma för att träffa projektutvecklare och hämta dokument.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har god kunskap i det svenska språket, som är tålmodig och har förmågan att läsa in dig in i dokument och förstå vart de hör hemma. Arbetet kräver stor noggrannhet, analytisk förmåga och struktur. Då det är ett självständigt arbete i samarbete med projektgruppen och projektutvecklare är det viktigt att du är självgående samtidigt som du har lätt att kommunicera med andra. Det är viktigt att du klarar av att arbeta med olika typer av personer och att du kan anpassa din planering efter de andra i teamet. Lämplig bakgrund är som arkivarie, registrator, dokumentadministratör eller bibliotekarie. Datakunskaper vi efterfrågar är Officepaketet, i synnerhet Excel där diarieföringen av dokumenten kommer att ske.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.