Till uppdrag i Solna söker vi nu en GRC-koordinator

Till uppdrag i Solna söker vi nu en GRC-koordinator

Till kund i Solna söker vi nu en GRC-koordinator för konsultuppdrag. Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå till och med augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som GRC-koordinator kommer dina arbetsuppgifter innefatta:
  • Att säkerställa att materiella risker identifieras och hantereras samt utveckla strukturen för Region Sveriges riskkontroller i riskkontrollsystemet (GRC).
  • Stöd och utbildning till enhetschef /ekonomichef och medarbetare som ansvarar för riskkontroller i sina respektive verksamheter inom regionen.
  • Att säkerställa att förändringar i organisation, erbjudanden, processer och IT implementeras i riskkontrollerna.
  • Att leverera månatlig uppföljning av riskkontroller samt rapportering till Sveriges ledningsgrupp.
  • Att leverera kvartalsrapportering till kontaktperson gentemot revisorer vad gäller riskkontrollsarbetet.
  • Planering och koordinering av testning av kontroller i samarbete med koncernen och revisorer.
Vem är du?

Till rollen som GRC-koordinator söker vi dig med:
  • Civilekonomexamen eller motsvarande.
  • Några års arbetslivserfarenhet med goda redovisningskunskaper, gärna revisionserfarenhet och/eller erfarenhet från internkontrollarbete eller riskkontrollarbete.
  • Erfarenhet av att arbeta i en organisation med global verksamhet.
  • Goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du proaktiv och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt hög integritet. Du har förmågan att upprätthålla en positiv arbetsatmosfär och har lätt för att etablera samarbeten med olika nivåer. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa flöden och processer. Rollen ställer höga krav på analytisk förmåga, noggrannhet och viljan att driva förändringsarbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.