Säljassistent till Siemens Gamesa i Solna!

Säljassistent till Siemens Gamesa i Solna!

Siemens Gamesa är ett internationellt företag och marknadsledande gällande utveckling, tillverkning samt service av vindkraftverk med totalt 20 000 anställda. Verksamheten har sitt huvudkontor i Spanien. I Sverige har Siemens Gamesa ca. 100 anställda varav 30 kollegor sitter i Solna där service utgör en större del av den svenska organisationen. Deras nya och moderna huvudkontor är beläget centralt vid Arenastaden, nära till både kommunikationer och butiker.

Tjänsten/Vad vi söker
Siemens Gamesa söker nu en säljassistent till sin serviceorganisation med placering i Solna. Arbetsuppgifterna kommer att företrädesvis ligga inom eftermarknad men vissa arbetsuppgifter kommer också att finnas inom den administrativa delen av "operations".
I rollen som säljassistent kommer du vara den administrativa spindeln i nätet som proaktivt stöttar dina säljkollegor och får saker att hända på kontoret. Vi söker nu dig med ett par års erfarenhet av arbetslivet från en liknande roll med vana av att arbeta administrativt och prestigelöst.
Detta avser ett konsultuppdrag på 6 månader till en början men med mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljassistent har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Koordinera och boka in möten
 • Upprätta enklare kalkyler i Excel
 • Uppföljning av siffror och offerter
 • Hantera och administrera offerter och avtal
Kvalifikationer
För denna tjänst ser vi följande bakgrund som lämplig:
 • Några års erfarenhet som säljassistent
 • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Intresse för teknik och komplex försäljning
 • Goda kunskaper i främst Word men även i Excel
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Grundläggande juridikkunskap är meriterande
 • Erfarenhet inom sälj är meriterande
Personligt
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter också ett stort värde på god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och att du uppskattar och trivs i en administrativ roll. Vidare är du en mycket serviceinriktad person som är van att arbeta i högt tempo. Du är snabblärd, kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen samt leverera hög kvalité. Dina personliga egenskaper präglas också av ordning och reda samt att du har förmågan att prioritera rätt i ditt arbete. Vidare är du strukturerad, noggrann och har förmågan att fokusera på rätt saker, stort som smått.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid: 40h/vecka, kl. 8-17 med möjlighet till flex
Placering: Solna
Start: Omgående, konsultuppdrag på 6 månader till en början med stora möjligheter till förlängning

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: säljassistent, säljkoordinator, administratör, Solna
Mer info
Kontaktperson Klara Eidhagen
Telefon 076-536 27 16
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.