Operation Manager assistent

Operation Manager assistent

Tjänsten
Nu söker vi en assistent till Operation Manager på Getinge. Du ä en person som tidigare arbetat i en liknande stöttande roll som assistent och har erfarenhet från service och administration. Du kommer bland annat att arbeta när VD assistenten. Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. Uppdraget är med start omgående fram till sista augusti. Du kommer att vara anställd av Placera Personal men arbeta ute som konsult hos Getinge. Arbetstider, kontorstider 08:00-16:30.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du bland annat att:
 • Ha daglig kontakt med personal och kunder
 • Supporta ledningsgruppen i olika typer av uppgifter
 • Organisera och boka möten och introduktioner av nyanställda
 • Administrera och stötta Operation Manager
 • Besvara fastighetsrelaterade frågor
 • Övrig service och administration
Kvalifikationer
För att passa för tjänsten som assistent till Operation Manager ser vi att du har:
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Goda erfarenhet av en liknande roll som assistent
 • Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Flexibel och anpassningsbar
 • Goda datakunskaper
Personligt
Som person är du van att arbeta serviceinriktat mot interna och externa kunder, självgående och tar egna initiativ. Du har förmågan att samarbeta i grupp och klarar av att tidvis hantera stressiga situationer. Du är social och strukturerad och kan hantera flera bollar och frågor samtidigt. Du är en do:er som får saker gjorda och som trivs med att vara spindeln i nätet i en administrativ och social roll. Då rollen är ett uppdrag över sommaren krävs det att du är en person som har lätt för att lära dig nya saker och knyta kontakter.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte då att skicka din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Placera Personal
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.