Teknikglad .NET-utvecklare till Datema Retail!

Teknikglad .NET-utvecklare till Datema Retail!

Är du en driven person med ett stort teknikintresse? Letar du efter en utvecklande arbetsplats där du får jobba i ett sammansvetsat team med fokus på att programmera mjukvara till självscanningslösningar?
Är utvecklingsmöjligheter och tekniska utmaningar viktigt för dig? Då har du hittat helt rätt tjänst!


Beskrivning

Perido söker nu en
NET-utvecklare till Datema Retail, ett bolag som utvecklar och säljer mjukvara för självscanningslösningar till sina kunder. Utvecklingsteamet behöver nu förstärkning och den här tjänsten är placerad på bolagets kontor vid Solna strand strax norr om Stockholm.

I rollen som
NET-utvecklare hos Datema Retail kommer du att ingå i ett team om 6 personer och programmera mjukvara till självscanningslösningar. Lösningarna består av flera delar såsom statistik, servrar, klienter, gränssnitt och just nu utvecklas även lösningar som passar för Android-enheter. Den tekniska miljön består av bland annat C#, .NET Core, SQL, Xamarin och TFS. Det finns goda möjligheter till att välja vilken eller vilka delar av lösningen som du vill utveckla. Här kommer du att få arbeta med ett kunnigt och sammansvetsat team, ta dig an roliga utmaningar inom programmering, få möjlighet att arbeta internationellt och ha flexibla arbetstider.

Den här tjänsten
riktar sig både till dig som är junior eller senior NET-utvecklare. Är du junior finns seniora kollegor på plats för att hjälpa dig under inlärningsperioden. Vi ser dock att du som söker har kunskaper i C# och .NET.
För att trivas med dina arbetsuppgifter tror vi att du är en driven och ansvarstagande person med ett brinnande teknikintresse!

Är det dig Datema Retail
behöver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
eller flerårig erfarenhet av programmering
  • Kunskaper i C# och .NET
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och
skrift, även på engelska

Meriterande
  • Erfarenhet av databas-utveckling
  • Erfarenhet av automatiserade tester
  • Erfarenhet av app-utveckling
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 15 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido
är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30008 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se