Jr Talent Acquisition till storbank

Jr Talent Acquisition till storbank

Har du på egen hand drivit en rekryteringsprocess från start till mål? Om inte, vill du få chansen? Vi söker dig som är jr rekryterare och vill utvecklas i din roll tillsammans med ett professionellt team av seniora Talent Acquisitions!

Beskrivning

Perido söker en Jr Talent Acquisition till vår kund, en framgångsrik storbank som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Solna.

I rollen som Jr Talent Acquisition arbetar du tillsammans med ett professionellt team för att rekrytera extraordinära talanger till olika interna program. Processen innefattar att skapa en kravprofil, skriva arbetsannons, selektera, intervjua och testa kandidater, samt genomföra referenstagningar. Miljön är under ständig förändring och andas entreprenörskap, öppenhet och genuint engagemang. Varje dag erbjuds du nya lärdomar och utveckling, både inom rekrytering och inom bankvärlden.

Vi söker dig som är kund- och resultatorienterad, med en stark servicekänsla och stort engagemang. Du får gärna ha erfarenhet av hela rekryteringsprocessen, samt att arbeta utifrån en budget och med givna tidsramar. Med ditt starka driv klarar du av att arbeta både ensam och i team. Du möter varje uppgift med nyfikenhet och varje människa med stor professionalism och respekt.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av rekryteringsarbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av HR och/eller personalansvar
  • Erfarenhet av serviceyrke och/eller projektledningsarbete
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2019-03-29 med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 11 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30393 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se

Hemsida:www.perido.se