Medarbetare till Service center

Medarbetare till Service center

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en fena på service och älskar att skapa nöjda kunder? Vill du arbeta i en stor organisation med ett härligt team? Sök då tjänsten som medarbetare i servicecenter till vår kund i Solna!

I rollen som medarbetare i servicecenter tillhör du en av företagets viktigaste funktioner. Tillsammans med teamet sitter du som första support mot våra kunder.
Servicecenter hanterar alla företagets inkommande samtal och mejl, vilket avlastar våra förvaltare, kundansvarig och hyresadministratörer och ger våra kunder snabbare service.

Personprofil

För att passa in i denna roll behöver du vara samarbetsvillig och serviceinriktad då du kommer att vara våra kunders första kontakt. Som person är du en positiv glädjespridare mot både kunder och kollegor. En stor del av rollen handlar om att lösa problem så det krävs att du är kommunikativ och prestigelös.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom fastighetssektorn och bostadsrättsföreningar. Har du även i en kundserviceorganisation, gärna med fakturafrågor, är det ett stort plus.

Som medarbetare i servicecenter levererar du tillsammans med teamet hög service vilket ställer krav på att du är driven, handlingskraftig och att du klarar av vissa toppar av högre arbetsbelastning.
För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:
  • Ansvarsfull
  • Strukturerad
  • Ett stort engagemang
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i MS Office och vana att arbeta i olika CRM-system
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som medarbetare i servicecenter.

Övrigt

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7,30-16
Ort: Solna

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.