IT-Support till kund

IT-Support till kund

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du tekniskt lagd och brinner för problemlösning och IT? Vill du arbeta i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som IT-supportmedarbetare till vår kund i Solna!

Vi söker för vår kunds räkning en person till deras interna IT-support.
I rollen som IT-support får du chansen att arbeta med teknisk support med stor variation.
Supporten innefattar allt ifrån installation, beställningar, felsökningar, teknisk support med mera.
Rollen är helt ny och du kommer att få vara med och påverka dess utformning. Mestadels av dagen kommer att bestå av problemlösning/support inom it men det kommer även att förekomma en del kundservice och administrativa uppgifter inom vår internekonomifunktion.

Personprofil

Som person är du passionerad för att hjälpa våra medarbetare i deras dagliga IT miljö. Vi ser att du är prestigelös och stöttar upp där det behövs, högt som lågt.
För att passa in i denna roll behöver du vara samarbetsvillig och serviceinriktad.
Du är positiv, lösningsorienterad och klarar av att tempoväxla samt prioritera när det behövs.

Vi ser gärna att du besitter erfarenhet av att ha jobbat med IT-support eller teknisk support i annat bolag. Du är duktig på MS Office miljö och Outlook. Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare jobbat i CRM-, ärendehanterings- och ekonomisystem.
För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:
  • Tekniskt intresserad
  • Lösningsorienterad
  • Prestigelös
  • Ett stort engagemang
  • Goda kunskaper i MS Office och vana att arbeta i olika CRM-system
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som IT-support.

Övrigt

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flextid
Ort: Solna

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.