Webbutvecklare

Webbutvecklare

Vi söker en person som vill jobba med att utveckla våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att leverera de bästa lösningarna. Du får gärna vara nyutexaminerad. Du har stort intresse av utveckling. Kunskaper i Visual Studio är meriterande.

För att du ska trivas och lyckas bra med jobbet tror vi att du drivs av att göra bra ifrån dig. Du är en problemlösare och tycker om att jobba i en miljö där det händer mycket. Arbetet innehåller en stor del internationella kontakter. Kunderna finns huvudsakligen i Europa och
Nordamerika.

Vi erbjuder en bra lön samt mycket stor flexibilitet vad gäller arbetstid och arbetsplats. Det kan t ex passa bra för en förälder med små barn.

Personliga egenskaper vi värdesätter:

  • Stort engagemang i uppgiften
  • Problemlösare
  • Logisk och kreativ
Märk din ansökan med: "Utvecklare Pepto"

Skicka din ansökan till rekrytering@pepto.se

För frågor, kontakta:

Thomas Schönbeck

E-mail:
thomas.schonbeck@pepto.se

Tel: 08-545 411 50

Mobil: 0709-91 94 60
Mer info
Kontaktperson Thomas Schönbeck
Telefon 0709-91 94 60
Email Mejla Thomas Schönbeck
Område Solna
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pepto Systems är ett IT konsultbolag som startades 1996. Huvudsakliga arbetsområden är produktutveckling och konsulting inom systemutveckling. Pepto Systems har två helägda dotterbolag: ezInvoice AB har verksamhet inom e-fakturor och dokumenthantering, Pepto Systems Inc. jobbar med produktlicenciering för den nordamerikanska marknaden.