HR Manager Nordics till Diebold Nixdorf

HR Manager Nordics till Diebold Nixdorf

Trivs du i en snabbrörlig internationell miljö och vill utmana dina arbetsrättsliga kompetenser på nordisk nivå? Nu söker vi en erfaren och självgående HR Manager till Diebold Nixdorfs nordiska verksamhet med placering i Solna!

Rollen

Som HR Manager Nordics ansvarar du för att leda HR-agendan och HR-aktiviteterna för den nordiska verksamheten som innefattar ca 200 medarbetare i de nordiska länderna samtidigt som du supporterar ca 40 chefer världen över.

Du säkerställer löpande att globala strategier och processer är complient med arbetsrätt, kollektivavtal och praxis inom Sverige, Danmark, Finland och Norge samt agerar HR-partner till verksamhetens chefer i operativa och taktiska frågor.

Huvudsakliga ansvarsområden:
 • Coacha, utmana och stötta chefer i HR-processer och deras ledarskap för att säkerställa att HR-strategier och initiativ drivs i linje med övergripande strategier
 • Utveckla och leda leveransen av lokala HR-program som komplement till globala aktiviteter
 • Kartlägga kompetensbehov och implementera strategier för talanghantering
 • Säkerställa goda fackliga relationer och driva fackliga förhandlingar
 • Ansvara för rekryteringsprocessen och allt mellan anställning till avslut
 • Personalansvar för en HR-koordinator
Vem är du?

Vi tror att du är en driven, positiv och flexibel person som uppskattar att verka i en snabbrörlig miljö och att driva din HR-agenda framåt. Du är trygg i din kompetens och duktig på att parera mellan det operativa och strategiska HR-arbetet.

Vidare har du:
 • Högskoleutbildning inom ett HR-relaterat område (HR, ekonomi, management, finans)
 • Ca 10 års erfarenhet av brett HR-arbete och flera års erfarenhet av att arbeta i en internationell matrisorganisation
 • Erfarenhet av att arbeta konsultativt och coachande med chefer i Norden, kanske i rollen som HR Business Partner eller HR Chef med fokus på taktiskt utförande
 • Erfarenhet av att arbeta med processer inom performance management, talent management och compensation & benefits
 • Pratar och skriver obehindrat på engelska
Din möjlighet

I rollen som HR Manager för Norden får du chansen att arbeta i en central roll hos Diebold Nixdorf Nordics samtidigt som du etablerar ett vidare internationellt partnerskap genom ditt samarbete med kollegor i övriga delar av världen.

About Diebold Nixdorf

Diebold Nixdorf is a strategic, collaborative end to end provider of services, software and hardware for the financial and retail industries with a presence in more than 130 countries with approximately 23,000 employees worldwide and a turnover of approx. $4.6bn, it is a truly Global Organisation.

Partnering with the majority of the top 100 banks and top 25 retailers we have over 2 million installed POS & ATM's, provide 1 out of 3 ATM's globally, spending circa $156m on R&D a year and have over 3,000 patents.

Anställningsvillkor

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning

PLACERING: Hemvärnsgatan 8, Solna

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Därför föreslår vi en ansökan (på engelska) redan idag!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Johansson på linn@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 sept 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!