HR/Lönesystem-specialist till COOP

HR/Lönesystem-specialist till COOP

Är du redo för nästa karriärsteg och vill arbeta på ett stort svenskt företag? Har du dessutom ett systemintresse och är sugen på att arbeta som specialist? Då är detta en tjänst för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR/Lönesystem-specialist på COOP kommer du att vara ansvarig för lönemodulen i HR Plus 8. Du kommer att arbeta övergripande med utveckling av HR Plus 8:as funktioner och moduler samt administrativa rutinerna kopplat till systemet. Vidare kommer du att supportera chefer och HR vid frågor kring behörigheter, flyttar i systemet samt upprättande av nya roller.

Andra spännande arbetsuppgifter:
  • Driva mindre projekt tillsammans med respektive modulansvarig
  • Vara COOPs kontaktgränssnitt gentemot Visma Payroll
  • Utbilda och ta fram utbildningsmaterial för chefer och HR
  • Uppdatera intranätet med manualer och rutiner
  • Hantera administration kring tjänstebilar och parkeringsplatser
Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för system samtidigt som du är självständig och van vid att driva processer gentemot deadline. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med att stötta och supportera andra.

Du har också:
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller lön
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i komplexa organisationer med flera juridiska enheter
  • God erfarenhet av både HR- och löneprocesser
  • Erfarenhet av att ha arbetat i HR- och lönesystem
Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med sammankoppling mellan HRIS och lön samt om du har arbetat i HR Plus 8.

Du erbjuds

Du blir en viktig del av HR i ett affärsinriktat bolag med en spännande framtid. Utöver den dagliga supporten mot organisationen kommer du tillsammans med engagerade kollegor vara delaktig i olika övergripande projekt inom funktionen.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Solna

Om COOP

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

https://vimeo.com/230602024

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar COOP med PeopleProvide och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till oss. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR, lön och ekonomi. Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!