Lärare i Idrott och hälsa med behörighet i Historia och Naturkunskap

Lärare i Idrott och hälsa med behörighet i Historia och Naturkunskap

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

Peabskolan Solna finns i Hagalund och omfattar idag 80 elever och därmed har vi möjligheten att ha ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker nu en lärare i Idrott och hälsa med behörighet i Historia och Naturkunskap. Tjänstens storlek är på 60 % men omfattningen beror på din ämneskombination. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt, att du har arbetat med elever på yrkesprogram och att du har ett IKT-intresse.

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 11 juni. Tillträde till tjänsten är från den 10 augusti.
Mer info
Kontaktperson Katarina Lindeman-Andersson, rektor
Telefon 072-5333615
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.