Till Region Bygg Öst söker vi nu en chef till vår Garantigrupp!

Gruppen har som ansvar att ge våra kunder service och hantera felanmälningar och åtgärder efter besiktningar under garanti- och ansvarstiden. Din uppgift blir att leda gruppens arbete samt att handfast kunna bistå med tekniskt och juridiskt stöd. Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar driver vi förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden. Vi bedriver verksamheten på ett kostnadsmedvetet sätt och har alltid fokus på att hålla en hög servicenivå mot våra kunder. Som chef för avdelningen kommer du att ansvara för en grupp på 10-12 medarbetare placerade i Solna och Uppsala.

Bakgrund

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen gärna i ledande befattning. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt företagsekonomi och har en högskoleutbildning inom bygg eller har motsvarande förvärvad kompetens. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete och försäkringsfrågor.

Personliga egenskaper

Du är en erfaren ledare som triggas av ansvar och utmaningar och har viljan att både leda medarbetare och driva arbetsprocesser. Du är en person som ser möjligheter när andra ser problem och du är alltid mån om att hitta lösningar som gynnar alla parter. Du är socialt kompetent, har goda ledaregenskaper och en förmåga att upprätta och bibehålla goda kontakter såväl internt som externt. Om du dessutom är noggrann, ordningsam samt har integritet skulle detta kunna vara en tjänst som passar dig.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd får du ta del av våra utbildningsmöjligheter och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling. Tjänstens placeringsort är Stockholm alternativt Uppsala.
Mer info
Kontaktperson Louise Strömbeck, Regionchef
Telefon 0725-33 52 96
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.