Chef Produktionsstöd

Chef Produktionsstöd

Har du flerårig erfarenhet från byggproduktion i ledande befattning och drivs av utveckling och ständig förbättring? Då kan du vara vår nya chef för vår produktionsstödsgrupp!

Som chef för vår produktionsstödsgrupp ansvarar du för cirka 15 medarbetare som stöttar produktionsorganisationen inom projektstyrning, kvalitet, teknik, miljö, arbetsmiljö samt VLS.

I produktionsstödsgruppen ingår även garantigruppen som ansvarar för verksamhetens garantiåtaganden.

Produktionsstödsgruppen är verksamma och stödjer två byggregioner, Bygg Öst och Bygg Stockholm.

Region Bygg Stockholm som är inriktade mot kommersiellt byggande och består av sex arbetschefsgrupper, varav fem är verksamma inom Stockholms län och en i Södertälje.

Region Bygg Öst som är inriktad mot bostadsbyggande och består av sju arbetschefsgrupper, varav fyra är verksamma inom Stockholms län, två i Uppsala och en på Gotland.

Om tjänsten
  • Leda regionernas utvecklings- och förbättringsarbete med avseende på verksamhetsledningssystem genom hela produktionsprocessen.
  • Ansvara för tillvaratagandet av erfarenhetsåterföring och säkerställa att processer utvecklas och förbättras.
  • Säkerställa att verksamheten drivs enligt gällande lagar och avtal samt Peabs rutiner och riktlinjer inom Arbetsmiljö, Miljö, Projektstyrning, Kvalitet, teknik samt VLS.
  • Övergripande ansvar för verksamhetens garantiåtaganden.
  • Budget- och personalansvar för produktionsstödsgruppen som idag består av cirka 15 medarbetare.
  • Du ingår i regionernas ledningsgrupper och är delaktig i att driva det strategiska arbetet framåt.
  • Du rapporterar till regionchefen i region Bygg Öst där gruppen har sin organisatoriska tillhörighet.
Personliga egenskaper

Du är en erfaren ledare som triggas av ansvar och utmaningar och har viljan att både leda medarbetare samt driva och utveckla arbetsprocesser. Du är en person som ser möjligheter när andra ser problem och du är alltid mån om att hitta lösningar som gynnar alla parter. Du är nyfiken, socialt kompetent, har goda ledaregenskaper och en förmåga att engagera dem du samarbetar med. Om du dessutom är strukturerad och drivs av utveckling skulle detta kunna vara en tjänst som passar dig.

Bakgrund

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från byggbranschen och produktionsledande befattningar, såsom plats-/projektchef i entreprenadverksamhet inom byggproduktion. Du har en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande förvärvad kompetens. Meriterande om du också har tidigare erfarenhet av produktionsstödjande arbete.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, placeringsort är Solna.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louise Strömbeck, Regionchef
Telefon 0725-33 52 96
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.