Garantisamordnare

Garantisamordnare

Motiveras du av stort ansvar och vill vara med och göra skillnad? Då kan Peab Bygg ha en tjänst som skulle passa dig!

Vi behöver nu förstärka vår garantiorganisation med en lösningsorienterad och drivande Garantisamordnare.Som samordnare i Garantigruppen får du jobba i ett härligt gäng som tillsammans ansvarar för garantiverksamheten i region Bygg Stockholm och Bygg Öst.

Gruppen har som ansvar att ge våra kunder service och hantera felanmälningar och åtgärder efter besiktningar under garanti- och ansvarstiden.

Vad ingår i tjänsten?

Som Garantisamordnare är du i dina tilldelade projekt/ärenden den som ansvarar för att Peabs avtalade åtaganden under garanti- och ansvarstid utförs i enlighet med kontraktsenlig standard.

I rollen ingår bland annat:
 • Kundvård - Regelbundna avstämningsmöten
 • Driva och delta vid Servicebesök
 • Driva och delta vid S/V-driftfall
 • Driva och delta vid besiktningar under garantitid
 • Fakturering
 • Leda och driva utredningar, analysera utredningsärenden
 • Delta i budget- och prognosarbetet
 • Delta vid Driftgenomgång och lyfta relevanta frågeställningar
 • Delta vid internt överlämningsmöte Produktion-Garanti
 • Delta vid startmöte/presentation med beställare
 • Vid behov BAS-P / BAS-U under garantitiden
 • Erfarenhetsåterföring i form av utredningar och tekniska lösningar
 • Ärendehantering i systemet Orange Garanti
Om dig

Du har en flerårig produktionsbakgrund inom bygg och har förmåga att jobba självständigt och planera dina arbetsdagar utifrån dina pågående projekt/ärenden. Du är en problemlösare som har fokus på att komma till avslut i dina ärenden samtidigt som du har en god kommunikationsförmåga och en bra dialog med kunden. Vidare så ser vi att du har god datorvana och behärskar Officepaketet, är flytande i svenska och behärskar engelska. Kunskaper inom entreprenadjuridik är ett plus men inte ett krav och har du installationskunskaper värderar vi det högt.

Placering

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna och har Stockholmsregionen som arbetsområde. B-körkort är ett krav och det är en stor fördel om man har tillgång till bil.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är 2021-09-12. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Söderström, HR på telefonnummer 0725-33 30 40 eller e-post sofia.soderstrom@peab.se.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 sept 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.