Lösningsarkitekt till Peab i Solna eller Ängelholm

Lösningsarkitekt till Peab i Solna eller Ängelholm

Vill du bygga ett hållbart samhälle med Peab och få möjlighet att utvecklas? Peab är ett expansivt och framgångsrikt företag som bygger sin verksamhet kring sina engagerade medarbetare. Peab Support behöver nu förstärkas med en Lösningsarkitekt med spets inom Microsoft Dynamics. Plattformen Microsoft Dynamics används idag inom processerna marknad, försäljning och inköp.

Dina arbetsuppgifter

Som Lösningsarkitekt hos Peab kommer du att ha en central roll i att stödja vidare utveckling och förvaltning av plattformen. Du ingår i grupp med nio medarbetare inom Peab Support, som arbetar inom lösningsområdet. En stor del av dina kontaktytor är tvärfunktionella förvaltningsgrupper där ni tillsammans hanterar verksamhetens utvecklingsinitiativ.

Som Lösningsarkitekt kommer du att:
  • I samverkan med intressenter och användare sammanställa och utvärdera funktionella krav för lösningsområdet.
  • Omsätta krav till användarvänliga och kostnadseffektiva lösningsförslag.
  • Utvärdera omfattning och genomförbarhet samt stödja utformning av roadmaps och planer inom lösningsområdet.
  • Säkerställa att lösningsområdets utveckling linjerar med övergripande arkitekturmål, principer och arkitektur-roadmap.
  • Stödja och leda utvecklingsteam.
  • Hantera samarbete med Peabs leverantörer inom lösningsområdet.
  • Bevaka lösningsområdets utveckling för att identifiera och föreslå möjligheter till utveckling och förbättring.
Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning som är relevant för tjänsten samt god erfarenhet och kunskap inom CRM. Dessutom bör du ha goda kunskaper inom Microsoft Dynamics 365 och runt fem års erfarenhet av motsvarande arbete som lösningsarkitekt. Du är van vid att arbeta i projektform och gärna med ett agilt syn- och angreppssätt.

Dina egenskaper

Du motiveras av att hitta möjligheter till förbättring och förenkling för Peabs användare samt är analytiskt lagd och resultatorienterad. Dessutom har du en god förmåga att planera och är en problemlösare . Du trivs i en konsultativ roll både med att arbeta självständigt såväl som i tvärfunktionella arbetsgrupper och har en god samarbetsförmåga. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Om Peab

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 anställda och en omsättning överstigande 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Peab är listad på Nasdaq Nordic.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Peab Support med Dfind IT. Vid frågor kring rollen som Lösningsarkitekt är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på elin.bjursten@dfind.se eller 0709-47 95 53. Ansök via vår hemsida: www.dfind.se/it

Under jul- och nyårshelgerna är vi lediga och därför kommer du under denna tid få svar från Dfind IT så fort som möjligt och senast i början av januari.

Ort: Ängelholm eller Solna.
Uppdragsgivare: Peab Support AB
Omfattning: Heltid
Start: Snarast möjligt: Q1-Q2, 2019
Mer info
Kontaktperson Elin Bjursten
Telefon 0709-479553
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 18 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.