HR Utbildningspartner för produktion av utbildningar

HR Utbildningspartner för produktion av utbildningar

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbygge? Vill du bidra till att Peab ger medarbetare och organisation förutsättningar och verktyg för ett livslångt lärande? Är du samtidigt en pedagogisk person som trivs i en miljö med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker!

Rollen kan vara placerad på något av våra större kontor i antingen Solna, Göteborg, Malmö eller Förslöv.

Om tjänsten

I rollen som HR Utbildningspartner Produktion av utbildningar kommer du att ha det övergripande ansvaret för att ta fram och skapa innehåll för olika sorters utbildningar/utvecklingsinsatser. Exempel på utbildningar kan vara introduktionsprogram, e-learnings, blended learnings mm. Du arbetar nära sakkunniga inom olika expertisområden där du ansvarar för att ta fram rätt pedagogiskt lärande till den kanal som bäst lämpar sig för mottagarna.

Med din expertis inom kompetensutveckling och skapande av lärande har du en viktig roll i att utveckla innehåll som skapar värde för såväl individen som Peabs långsiktiga kompetensförsörjningsbehov.

Du kommer ha ett nära samarbete med intressenter från verksamheten för att säkerställa relevanta insatser och du arbetar tätt med övriga kollegor inom kompetensutveckling för att säkerställa rätt utbildningsform och att relevanta partners och externa leverantörer nyttjas efter behov.

Du arbetar med att identifiera skaleffekter över Peab som koncern och dess nordiska länder i de utvecklingsinitiativ och utbildningsinsatser som du driver.

Om dig

Rollen som HR Utbildningspartner Produktion av utbildningar kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete. Du är en van att ingå i projektarbete och tycker om att driva och koordinera flera aktiviteter mot samma slutmål att ge kunden och individen en bestående kompetenshöjande eller utvecklande insats.

Du har förmågan att hantera intressenter inom olika nivåer i en organisation. Du hittar vägar att kombinera process med teknik för att alltid förbättra lärandet.

Vidare tror vi att du har:
  • En relevant Högskola-/universitetsexamen och brinner för utbildning/utveckling.
  • God förmåga i och erfarenhet från arbete med de tekniska verktyg som behövs för att skapa bra modernt lärande i många kanaler
  • God kommunikativ förmåga med en pedagogisk framtoning
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Viss erfarenhet inom kompetensutveckling är meriterande
  • Viss erfarenhet från digital produktion är meriterande
Vi tror även att du är prestigelös i ditt arbetssätt och delar våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta:
Anders Berge, CHRO, +46 8 623 67 37
Gunnar Wannehag, HR Chef, +46 431 891 86
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.