Projektledare

Projektledare

Peab PGS AB är ett dotterbolag inom Peab-koncernen som har ansvaret för att förvalta och vidareutveckla ett byggsystem för flerbostadshus med industrialisering som grund. Inom bolaget finns funktioner för Marknad, Supply Chain och Slutmontering. Bolaget har kontor i Solna med Stockholm, Mälardalen och Örebro som arbetsområde. Vi söker medarbetare som vill arbeta i byggbranschen, fast på ett annorlunda sätt.

Just nu söker vi en projektledare som vill ta ansvar för och driva flera montageplatser parallellt. Som projektledare är du ansvarig för våra projekt från kontraktsskrivning fram till överlämnande till kund. Som projektledare har du ett helhetsansvar för projekten och arbetar nära våra montageledare som är ansvariga för montaget på plats. Du är operativ i genomförandet av våra projekt vilket medför samarbete med både beställare, intern personal och underentreprenörer. Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna men kräver viss närvaro på arbetsplatserna vilket innebär en del resor i tjänsten.

På våra byggarbetsplatser värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt och det innebär att du som projektledare tillsammans med montageledaren för laget ständigt strävar efter att få alla att göra "rätt från början" och att ständigt bli bättre. Är det en bra arbetsmiljö som intresserar dig?

Vi söker dig med relevant utbildningsnivå inom byggbranschen eller motsvarande på gymnasie- eller högskolenivå. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har arbetat minst 2-3 år som projektledare, platschef eller entreprenadingenjör vid bostadsprojekt eller motsvarande. Du rapporterar till vår Projektchef.

Som person är du kommunikativ och strukturerad. Du har hög integritet och naturlig god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. Du är drivande utan att tappa förmåga att vara lyhörd och har fallenhet att se helheten. Självklart har du ett äkta intresse av människor och är duktig på att bygga förtroende.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jörgen Lunneborg, Projektchef, 0733-374329,
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lunneborg, Projektchef
Telefon 0733-374329
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.