Om tjänsten

Nu söker Peab Anläggning i Stockholm en mätningstekniker, även kallat utsättare. Som utsättare i Peab Anläggning ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Vi ser våra utsättare som en länk mellan arbetsledare och hantverkare vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen. Du är även noggrann, självgående och resultatinriktad och förstår nycklarna i ett gott ledarskap.

Kvalifikationer

Du skall ha relevant teknisk utbildning inom mätteknik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi söker både dig som är nyexaminerad med viss erfarenhet och dig som har tidigare erfarenheter så som anställd mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område så som lantmätare men med intresse att röra dig till entreprenadsidan. Projekten är lokaliserade på olika platser i Stockholm så krav är att du har körkort B.

Vi vill att du skall vara långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik och ser det som meriterande att du haft kontakt med anläggningsverksamhet. Har du flerårig erfarenhet och vill fördjupa dig som specialist finns också här ett ypperligt tillfälle att verka som specialist inom mätteknik och vi ser mättekniken som en viktig spetskompetens!

Vi välkomnar samtliga sökande och ser mångfald som berikande och det är viktigt att du som söker denna tjänst delar Peabs kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

Telefonförsäljare gällande annonsen undanbedes.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Tobias Munoz, HR-specialist, 0733373831,
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR-specialist
Telefon 0733373831
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.