Vill du fylla en viktig roll i vårt gäng och arbeta i en kreativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Till vår inköpsavdelning för Anläggning Mellansverige med placering i Solna söker vi en serviceinriktad Inköpskoordinator.

Arbetsuppgifter

Peab medverkar i ett branschgemensamt projekt för att effektivisera anläggningstransporter. Projektet innebär en ny standard, BEAst Supply NeC, som möjliggör en digitaliserad och förenklad hantering av anläggningstransporter och maskintjänster. I din roll som Inköpskoordinator / Inköpare kommer du bland annat hjälpa till vid implementeringen av ett nytt systemstöd som driftsättningen av den nya standarden innebär. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att:
  • Utbilda användarna i produktion i hur systemet fungerar och agera användarstöd
  • Sköta leverantörskontakter
  • Vara bryggan mellan produktion, inköpsavdelningen och systemleverantör gällande system- och användarfrågor
I rollen ingår även att arbeta med övriga inköpsrelaterade frågor såsom leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Vi erbjuder en mycket varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter i en spännande framtidsbransch.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god datorvana och lätt för att lära dig nya system. Tjänsten innebär många kontakter varför vi sätter stor vikt vid att du som person är serviceinriktad, affärsmedveten, pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och har god förmåga att samarbeta med andra människor. Vidare ser vi att du är initiativtagande och självgående. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Tobias Munoz, HR Partner, 0733-37 38 31,
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR Partner
Telefon 0733-37 38 31
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 maj (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.