Vill du arbeta i en varierad miljö, tillsammans med härliga kollegor och ha stora möjligheter att utvecklas och påverka inköpsarbetet, då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Peab Anläggning i Solna söker nu en affärsfokuserad och prestigelös inköpare som kommer tillhöra regionens centrala inköpsorganisation och vars huvudsakliga uppgift är att stötta regionen i våra anbuds- och produktionsprojekt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer kommer du att stötta våra arbetschefsgrupper genom hela anbudsprocessen från upphandling till färdigställande av projektet. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Rollen innebär även att du arbeta med leverantörsutveckling och du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik, leverantörsprecision och minimerad riskexponering.

Vem är du

För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig och för dig är det viktigt att arbeta i enlighet med Peabs etiska riktlinjer genom hela inköpsprocessen.

Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agerar trovärdigt i flera olika miljöer.

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom anläggningsbranschen. Du behärskar god svenska i tal och i skrift, har du kunskap i ytterligare språk som exempelvis ryska eller polska är det en fördel. Då det förekommer resor till våra byggprojekt i regionen är körkort B ett krav. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Tobias Munoz, HR Partner, 0733-37 38 31,
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR Partner
Telefon 0733-37 38 31
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 feb (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.