Produktägare Storformat till Partner Print AB i Solna

Produktägare Storformat till Partner Print AB i Solna

Dina arbetsuppgifter

Partner Print arbetar med tryck och montering av storformatsprint på bl.a. vepor och rollups till mässor, skyltfoliering och reklamtryck på textil. Nu söker vi dig som kan komma in och stötta upp teamet i Stockholm. Du kommer planera produktionen, hantera storformatsprinter och skärplotter, foliera skyltar, utföra renskärning och efterbehandling såsom rensning och laminering m.m. Montage ute hos kund förekommer också, runt om i Mälardalen samt i Gävle. Vi söker en person som inledningsvis kan jobba vardagar ca 60-80%, arbetsmängden kan komma att förändras.

Din profil

Vi söker dig som gillar varierande jobb som kräver ett sinne för detaljer, du behöver vara noggrann och stadig på handen då det ibland rör sig om mycket små detaljer som ska skäras ut. Har du tidigare erfarenhet av foliering, som printeroperatör eller har jobbat inom grafisk produktion så är det mycket meriterande. Du har lätt för att lära dig nya saker, håller hög kvalité i utförandet av ditt arbete och är praktiskt lagd. Du hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift.

Körkort är ett krav i denna tjänst då montering av produktionsmaterial, skyltar och liknande arbetsuppgifter hos kund förekommer.

Intresserad? Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt, tel. 076 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tierps Tryckeri AB etablerades redan 1887 och är ett helägt dotterbolag till Tierps Grafiska AB som har bedrivit grafisk verksamhet sedan 1887. Därmed är vi ett av Upplands äldsta företag. Vi arbetar med grafisk formgivning, originalproduktion, prepress, offsettryck, digitaltryck, Web2Print, online produktion, lagerhållning och distribution. I Stockholm arbetar vi huvudsakligen med Storformat och Digitaltryck. Storformat & Digitaltryckeri i Stockholm och Annonsnytt i Östhammar utgör värdefulla komplement och resurser till Tierps Tryckeri. Tillsammans bildar vi ett modernt medieföretag med ett mångfacetterat erbjudande.

Våra uppdragsgivare återfinns huvudsakligen bland industriföretag, reklambyråer, myndigheter och föreningar i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark. Med Atlas Copco, SJ och Munters har vi samarbetsavtal som omfattar tryckproduktion, distribution och lagerhållning. Genom vårt förvärv av verksamheten i S-Tryck AB producerar vi trycksaker till det nuvarande trycktjänstavtalet från Inköp Gävleborg.