Projektledare

Projektledare

Parmaco söker en projektledare

Vill du arbeta brett i en dynamisk arbetsmiljö där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Om tjänsten

I rollen som projektledare hos Parmaco kommer du få helhetsansvar för ett antal nybyggnationer och du kommer planera och leda projekten genom tidiga skeden och i genomförandefasen.

Du ansvarar för att leverera projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet samt genomföra kontinuerlig uppföljning och återrapportering av projektstatus till beställare.

Huvudsakligen kommer du arbeta mot offentlig sektor med stort fokus på skolor, men även förskolor och andra användningsområden. Du kommer med stor sannolikhet inom kommande åren även arbeta med projektledning av vårdlokaler i form av LSS- och äldreboenden.

Du kommer att ingå i ett team om fyra projektledare och en projektchef och du kommer vara placerad i Solna.

Tjänsten innebär resor och du kommer erbjudas tjänstebil. I denna roll arbetar du främst i område Storstockholmsområdet- och angränsande län i mellan- och norra Sverige. Andra städer och områden kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter innebär men är inte begränsade till: 

 • Leda och ansvara för projektets genomförande enligt en fastställd budget.
 • Löpande avstämningar gällande status såsom tidplan och ekonomi i projekten med konsulter och kontakt med beställare.
 • Hitta lönsamhet i projekten och möjligheter till intäkter.
 • Delta i anbudsarbete enligt LOU.
 • Ansvara för att arbetsmiljön säkerställs genom att gällande lagstiftning, och projektets arbetsmiljöplan/riskbedömning följs. En kvalitetspärm skall upprättas och uppdateras kontinuerligt.
 • Arbetsmiljöansvarig enligt Bas-P och Bas-U.
 • Ansvara för att leverantörsbedömning/värdering genomförs.
 • Upprätta miljöanalys samt genomföra och följa upp projektet enligt denna.
 • Ansvara för framtagning av underlag inför projektrapportering och projektavslut.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning, såsom ingenjör eller liknande och god vana av att driva projekt.

Vidare ser vi att du har: 

 • Minst ett par års erfarenhet av projektledning.
 • God administrativ förmåga.
 • God upphandlings- och förhandlingsvana.
 • B-körkort.

Det är meriterande om du har arbetat på leverantörsidan med totalentreprenad mot professionella beställare såsom kommuner. Det är även meriterande om du har Bas P/U.

För att trivas och passa in i rollen som projektledare hos Parmaco behöver du ha förmågan att driva och motivera gruppen mot uppsatta mål. Affärsmässigheten bär du alltid med dig i ditt arbete och det kommer naturligt för dig. Ditt angreppsätt är uppsökande och du har en god analytisk förmåga när utmaningar och problem uppstå och behöver lösas. Du arbetar även strukturerat.

Vad Parmaco erbjuder dig

Parmaco är ett mellanstort bolag med medarbetare inom olika roller, bland annat inom produktion, design, försäljning och administration. De värdesätter en positiv inställning och ett ärligt arbetssätt. Parmaco verkar i en snabbväxande sektor med korrekta och säkra arbetsförhållanden, trevliga kollegor och en avslappnad atmosfär och goda möjligheter till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 
I denna rekrytering samarbetar Parmaco med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se.
 
Urvalsarbetet sker löpande och så länge annonsen är publicerad så tar vi emot ansökningar.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.soch sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.parmaco.fi/se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.