Fordonstekniker/Bilmekaniker Mekonomen Bilverkstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker Mekonomen Bilverkstad

Vi söker nu fordonstekniker (mekaniker) till vår verkstad i Solna.

Tjänsten är heltid och lön är enl. överenskommelse.

Som fordonstekniker utför du alla typer av service och reparationsarbeten samt felsökning. Du arbetar med de senaste datoriserade programmen. I arbetet samverkar du med verkstadschef/kundmottagare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.

För att arbeta som fordonstekniker vill vi att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser att du har minst 3 års arbetsplatserfarenhet och är du specialiserad inom el och felsökning är detta meriterande. Är du även van att ta kunder/jobba inom kundmottagning är detta ett stort plus!

Du bör ha goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. Vi strävar alltid efter att sätta kundens önskemål i fokus, och vårat mål är att kunden alltid skall känna sig trygg när bilen lämnas hos oss.

Du behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift.

En förutsättning för arbetet är att du
har god datavana, vilket vi värdesätter högt.

B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer.

Vi ser att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt vår kund. Du har lätt för nya utmaningar samt tycker om att vidareutvecklas.

Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Skicka din ansökan till
solna@mekonomenbilverkstad.se
Mer info
Kontaktperson Marcus Lundström
Email Mejla Marcus Lundström
Område Solna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (28 dagar kvar)