Student? Vi söker dig som vill jobba deltid i Ownits support!

Student? Vi söker dig som vill jobba deltid i Ownits support!

Dina arbetsuppgifter

Är du student och vill jobba extra vid sidan av studierna? Vi söker dig som gillar nätverk och service och vill jobba i Ownits support på deras huvudkontor i Solna. Du kommer att hantera kundernas tekniska problem, allmänna frågor samt informera om Ownits verksamhet och produkter. Det viktigaste i tjänsten är ett enkelt och professionellt bemötande där kunderna får hjälp direkt via telefon, mejl eller chatt. Tjänsten innefattar arbete på vardagar, kvällar och helger enligt rullande schema. Du jobbar ca 15-20 timmar i veckan eller så mycket som du har möjlighet.

Verksamheten utvecklas ständigt och alla i gruppen är med och bidrar till bättre tillvägagångssätt och bemötande. Detta är ett ungt gäng som älskar IT, teknik och ny teknologi.

Du kommer att jobba med ett av de bästa kundsupportteamen i branschen och som flera gånger fått nomineringar och utmärkelser i sin branschkategori. Du kommer att vara med och utveckla ett ungt och växande företag. Här blir du en av företagets viktigaste representanter då du, tillsammans med dina kollegor, ska svara på kundens frågor. De flesta kunder har tekniska frågor kopplade till data eller telefoni och då är det viktigt att du har god förståelse för teknik. Då hög kundnöjdhet är av högsta vikt är det viktigt att du kan leverera över kundens förväntningar och följa upp varje ärende fram tills att vi har nått en lösning för kunden. För dig som vill, finns alla möjligheter att växa med företaget.

Din profil

Du som söker denna tjänst måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning, ex studier. Studieintyg måste uppvisas vid anställning.

Vi ser att du som söker denna tjänst har:
  • Gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Grundläggande kunskap i Windows operativsystem
  • Gärna nätverkskunskap och grundläggande förståelse för TCP/IP, DHCP, LAN, WAN och WIFI
För att trivas hos Ownit tror vi att du tycker om en social och omväxlande roll där kundkontakt utgör en stor del av arbetet. Du har ett genuint teknikintresse och bemöter andra med stor respekt och uttrycker dig alltid korrekt i både tal och skrift. Andra viktiga egenskaper är din lösningsorienterade och ansvarstagande inställning till varje ärende och förmåga att skapa kundnöjdhet. Givetvis är du också noga med att hålla tider.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att vi skall erbjuda privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning avseende Bredband, TV och Telefoni, LAN-installation.

Vi är ett svenskt bolag! Vi som arbetar inom Ownit har lång erfarenhet från telekommunikation och bredbandsbranschen. Vår styrka är att vi är den enda Internetoperatören som har tagit helhetsgreppet om kunden. Detta innebär att vi installerar den senaste tekniken, att vi är engagerade och att vi tillsammans med kunden hittar en affärsmodell som passar.