Senior Frontendutvecklare, SaleForce Commerce Cloud

Senior Frontendutvecklare, SaleForce Commerce Cloud

Jobbeskrivning

Vi söker dig till rollen som Senior Frontendutvecklare på HSNG AB som vill vara med och driva Gymgrossistens, Fitnessmarkets och Bodystores e-handelssajter till nya nivåer. Rollen innebär programmering och delaktighet i det dagliga utvecklingsarbetet, samt att driva en teknisk kravställning.

Vi har nyligen gjort en komplett nylansering av våra sajter. Med helt nya varumärkesprofiler har vi lanserat våra 3 varumärken och 9 sajter på SalesForce Commerce Cloud. Du har nu möjligheten att sätta din prägel på en ny kodbas utan legacy. Det här är en viktig roll för HSNG AB och du kommer att få ta mycket ansvar för hur teknikvalen framöver. Din åsikt kommer att väga tungt i vägvalet hur vi ska arbeta med sajterna framöver.

Vem är du?

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av utveckling av professionella sajter. Du har erfarenhet att arbeta med JavaScript ramverk, t.ex. AngularJS eller React JS. Du har arbetat med CSS-ramverk som SASS eller LESS. Du uppskattar och inser vikten av att jobba enligt namnkonventioner. Du har jobbat strukturerat enligt vedertagna designmönster. Du har vana att samarbeta i utvecklingsteam. Meriterande om du dessutom har erfarenhet av SalesForce Commerce Cloud och tidigare erfarenhet att jobba med E-handel.

Har du egna idéer hur saker sak effektiviseras och är redo att ta nästa steg? Vi ser fram emot att höra om projekt du extra stolt över.

Vilka är vi?

Du kommer att arbeta på Techavdelningen på ett utpräglat e-handelsföretag, med en stark ägare, Orkla i ryggen. Vi på Tech arbetar strukturerat och prioriterar organisationens önskemål efter avkastning. Vi arbetar kontinuerligt med A/B-testning för att se var vi kan få störst effekt. Vi följer upp statistik för att mäta framgång.

We offer: Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer till exempel att få ett generöst friskvårdsbidrag, fredagsfrukost och möjlighet till prisvärd massage. Som en del av Orklakoncernen finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant?

Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2020. Vi tar löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester och referenstagning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten vänligen kontakta, karl.wirstrom@hsng.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.

Är du målmedveten, driftig & nyfiken? Välkommen att hänga med på vår resa mot ett hälsosamt liv!