Junior Utvecklare med kunskap inom Linux

Junior Utvecklare med kunskap inom Linux

Är du nyutexaminerad utvecklare och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant gällande teknik? Pacing växer och söker nu flera personer till deras team i Stockholm. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

I din roll som utvecklare kommer du vara med och bygga system från grunden där du kommer arbeta i Linux Open source-miljö. Rollen innebär även att förvalta och ge support till Pacings kunder. Du kommer ingå i ett team på sju personer där alla drivs av att vara i framkant samt brinner för det dem gör och vill alltid ligga steget före. Mer information kring tjänsten kommer du få vid ett personligt möte.

Övrigt:
Arbetstider: 08.00-17.00 med flex.
Omfattning: Heltid.
Lön: Marknadsmässig fast lön.
Placering: Solna, Stockholm.
Anställningen är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Pacing.

Din profil

Krav:
  • Relevant högskoleutbildning t.ex. systemvetenskap.
  • Goda kunskaper inom programmering.
  • Kunskaper inom Linux.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
- Kunskaper inom R.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering och ny teknik. Du har ett stort driv och nyfikenhet samt viljan att lära dig och att utvecklas i din roll. Pacings värdeord är utveckling, glädje och respekt något som upplevs och märks på kontoret.
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se