Erfaren och driven konsultchef

Erfaren och driven konsultchef

Om oss

Vi utökar i Stockholm och söker nu dig som vill arbeta med bemanningslösningar till våra kunder i Arlandaområdet. Trivs du att arbeta i ett högt tempo och har ett genuint intresse för andra människor? Då kan du fortsätta att läsa!

Dina arbetsuppgifter

Hur ser din arbetsdag som konsultchef ut?
Som konsultchef har du ett självständigt ansvar för kunder och konsulter i vår uthyrningsverksamhet inom kollektivavtalet - arbetare.
Du har personalansvar för ett större antal medarbetare och arbetar dagligen med att tillsätta vakanser hos våra kunder. Arbetet ställer höga krav på självständighet och du kommer arbeta både ensam och med övriga kollegor i Solna. Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, dvs. kravprofilstagning hos kund, annonsering, bearbetning av ansökningar, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat. I rollen ingår även mycket administration av uppdrag, sjukfrånvaro, fakturering etc.
I rollen behöver du vara öppen för oregelbundna arbetstider då vissa kunder kräver närvaro både på dagar och kvällar.

Din profil

Vem trivs här?
Har du tidigare erfarenhet från branschen är det ett stort plus, men det är även fördel om du har arbetat som ex, arbetsledare inom lager, logistik eller produktion. Du kan också ha ha arbetat på arbetsförmedlingen med att matcha pesoner mot olika arbeten. Vi ser det som positivt om du har ett kontaktnät bland företagen i regionen, kunskap av affärsområdet yrkesarbetare samt goda fackliga relationer. Du ska trivas med högt tempo och snabba beslut, samt att hjälpa människor ut i arbete och göra kunden nöjd! Lösningsorienterad och inte rädd för att "hugga i " ser vi som en självklarhet! Stämmer detta på dig? Då är du välkommen med din ansökan.

Krav:
  • B-körkort
  • God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se