Erfaren C-Chaufför sökes till uppdrag i Stockholm

Erfaren C-Chaufför sökes till uppdrag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som lastbilschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Stockholm. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning till arbetet. Uppdraget förväntas pågå under hela höst/vintern med chans till förlägning.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Stockholm och god lokalkännedom är det ett stort plus! Behovet är omgående så vänta inte med att skicka in ansökan!

Krav:

C - behörighet YKB Digitalt Förarkort

Villkor

Start: Enligt ök.

Ort: Stockholm

Arbetstider: Måndag - Fredag

Omfattning: Heltid.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se