Är du student och trött på att äta snabbnudlar?

Är du student och trött på att äta snabbnudlar?

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer bestå av sortering utav inkommande packet samt truckkörning om du innehar truckkort. Du kommer att arbeta i en tempofylld och omväxlande miljö med andra erfarna kollegor. För att vara aktuell för detta jobbet krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, som studier eller deltidsarbete. Timanställning eller studier pågående kortare än 6 månader frammåt är tyvärr inte applicerbart.

Meriterande
  • Truckkort (A+ B)
  • B-kort och tillgång till bil
  • Bor på norra sidan gärna i Märsta, Sigtuna, Uppsala
Krav
  • Kunna vara tillgänglig för arbete minst två pass i veckan
  • God svenska i tal och skrift
  • God Engelska i tal
  • Du ska ha god fysik och trivas med arbeta under högt tempo samt tunga lyft
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som studier eller deltidsjobb
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse'

Ort: Stockholm/Arlanda

Arbetstider: Morgontid, vardagar 05:00-09:00 (Måndagar), 05:30-09:00 (Tisdag-Fredag)

Omfattning: Behovsanställning

Din profil

Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande. Rollen som lagerarbetare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker därav dig som är tävlingsinriktad och kommer att trivas med att arbeta mot uppsatta mål gällande pakethanteringen. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön, betald rast och såklart goa kollegor!

Ansökan

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att söka direkt då vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta tjänsten när vi finner rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se