Kvalitetskontrollant till verkstadsföretag

Kvalitetskontrollant till verkstadsföretag

Är du en noggrann person som trivs att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion? Då kan tjänsten hos vår kund vara något för dig!

Vår kund har 40-års erfarenhet av konstruktion och tillverkning i främst rostfritt syrafast stål. Företaget är ett mindre familjeägt företag med ca 11 anställda. I samarbete med flera bioteknikföretag har de genom åren konstruerat, utvecklat och producerat ett antal produkter till läkemedels- och livsmedelsindustrin. Alltid med högsta kvalitet i fokus.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetskontrollant kommer du arbeta på plats ute hos vår kund i del av kundens verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär avsyning av produkterna före kvalitetsmätning, kontroll och mätning av produkter samt kalibrering av företagets mätdon. Arbetsuppgifterna kan också komma att handla om ankomstkontroll av inkommande produkter från leverantörer, kontrollmätning av produkter före leverans till kund samt märkning av produkter för identifiering och spårbarhet och avslutningsvis slutkontroll av dokumenten och detaljerna på det som sedan går ut i produktionen.

Företagets verksamhet förändras och ditt arbetsinnehåll kan därmed med största sannolikhet att löpande förändras och fler ansvarsområden kan komma att läggas till där du kommer göra nytta med dina kunskaper utifrån din roll som kvalitetskontrollant.

Skallkrav
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Officepaketet
  • Erfarenhet från kvalitetsarbete inom produktion eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Erfarenhet från verkstadsindustri eller motsvarande
  • Kunskap från mätmaskiner
  • Kunskaper i franska
För att lyckas i rollen som kvalitetskontrollant behöver du ha god kommunikationsförmåga. Du ska trivas med att kunna hantera många moment samtidigt och du behöver vara noggrann och strukturerad för att passa i rollen.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Södra Stockholm

Omfattning: Heltid

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. För rätt person finns därefter goda möjligheter till en direktanställning hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se