Stödassistenter till Högås korttids och kollo

Stödassistenter till Högås korttids och kollo

Nu söker vi på Högås, vagnhärad (Solna) stödassistenter för tillsvidare tjänst och vikarier för korttids och kollo. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-03-31.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning vid tillsvidareanställning inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag

I rollen som stödassistent utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Högås korttids och kollo

Högås är en stor kollogård med sjötomt och egen brygga som ligger vid Långsjön i natursköna omgivningar. På korttids och kollo gör vi roliga saker tillsammans och som personal bidrar du till planering. Vi gör badutflykter, fiskar, spelar fotboll och brännboll eller bygger kojor. När vi gör längre utflykter använder vi verksamhetens bilar. Vi har verksamheten öppen under helger, sportlov, påsklov och sommarlov. Målgruppen vi jobbar med är högfungerande ungdomar inom autismspektrat åldrar 7-21.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.
Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. Körkort är ett krav.

Övrigt

Anställningsform: Vid behovsanställning och Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Löpande
Sista ansökningsdag: 2021.03.31
För mer information kontakta: jennie.nilsson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32- enhetschef

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se