Är du Nytidas nya regionchef inom Entreprenad?

Är du Nytidas nya regionchef inom Entreprenad?

Här får du en spännande och utvecklande roll i en förändringsbenägen och värderingsstyrd koncern. Du utgår från vårt moderna och trivsamma kontor precis vid Mall of Scandinavia och Råstasjön vid Arenastaden, Solna. Sök före den 9 november.
I rollen som regionchef gör du följande:
  • Coachar, leder och följer upp verksamhetscheferna
  • Analyserar och följer upp ekonomi
  • Säkerställer att gällande lagar och avtal efterlevs
  • Bygger goda relationer med kommunernas representanter
  • Ansvarar för anbudsarbete
Coachande ledarskap
Som regionchef utvecklar du region Entreprenad tillsammans med ett tiotal duktiga verksamhetschefer. Genom ett nära ledarskap och coachande förhållningssätt utvecklar och stöttar du verksamhetscheferna att nå uppsatta mål.

Vision och värdegrund
Vår värdegrund och vision är har en stor plats i vårt dagliga arbete och det är ett spännande och utvecklande uppdrag att coacha verksamhetscheferna att vara goda förebilder, leva värdegrund, vision och få alla medarbetare att använda sig av arbetssättet "det pedagogiska ramverket".

Din grupp - sektorledning
Du har budget- och resultatansvar, rapporterar till sektorchefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Sektorn består av din närmsta chef och ytterligare tre regionchefer som kompletterar varandra utifrån erfarenheter och egenskaper. Ett kunnigt och positivt team som kommer vara ett bra bollplank och stöd.

Uppföljning och kommunkontakter
Du ansvarar uppföljning av verksamheternas ekonomi, att vi håller vad vi lovar i våra avtal med kommunerna samt att vi följer gällande lagstiftning. Som regionchef är du viktig i våra kommunkontakter och du skapar med lätthet goda relationer med dem och har en bra dialog.

Ansvar för anbudsprocessen
Nytida Entreprenad är en av de ledande aktörerna i att vinna anbud. Det vill vi fortsätta med. Att ta ett ägarskap i processen är därför mycket viktig. Ditt kontaktnät är brett internt och du har kontinuerlig dialog med anbudsavdelning, controllers, kvalitetsavdelning och HR.

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg, såsom socionom, beteendevetare eller sjuksköterska och har erfarenhet från omsorgsbranschen. Kanske är du verksamhetschef idag eller har ett utökat ansvar och är nu beredd att ta nästa kliv i karriären? Ytterligare krav är erfarenhet av att leda ett team samt att du innehar B-körkort. Det är meriterande om du arbetat med upphandlingar och anbud.

Som person är du social och har lätt för att bygga goda relationer både internt och externt då arbetet innebär många kontaktytor. Du har ett starkt driv, är målinriktad och vågar komma med initiativ för att bidra till nytänkande. Samtidigt är du prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap för att bidra till helheten. Din energinivå får gärna vara hög och du sprider arbetsglädje och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och arbetssätt. Som ledare är du coachande, tillgänglig och värdesätter en feedbackkultur i syfte att utvecklas tillsammans mot Nytidas gemensamma mål.

Nytida erbjuder

En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ett utpräglat kvalitetstänk och möjlighet att påverka. Alla chefer genomgår företagets gedigna ledarskapsprogram och får kompetensutveckling via utbildningsenheten LÄRA. Vi har självklart kollektivavtal med tjänstepension, en förmånsportal och friskvårdsbidrag.

Nytida eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Individuell lönesättning

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström 076 621 77 21 vision@ambea.se

Vi samarbetar med Sharper kring denna rekrytering och vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Sharper direkt på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida är en del av Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget ambea.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se