Technical Sales & Product Manager, Personal Care

Technical Sales & Product Manager, Personal Care

Technical Sales & Product Manager Personal Care,
HI&I


Nordmann Nordic AB är en del av familjeägda Nordmann, www.Nordmann.global med huvudkontor i Hamburg. Nordmann har 440 anställda med en omsättning på 460 miljoner EUR 2018.

Nordmann Nordic är distributör av specialkemikalier till Nordiska och Baltiska tillverkare av kosmetik, tvätt-/rengöringsprodukter, färg, plast, gummi, läkemedel, och elektronik. Omsättningen 2018 uppgick till 255 MSEK. Företaget har 20 medarbetare, som arbetar i ljusa och fina lokaler i Solna Strand nära Stockholm.

Beskriver du dig som affärsmässig, självgående, professionell och med förmågan att skapa relationer? Är du dessutom intresserad av kosmetik kombinerat med affärsmässigt sälj? Vi söker nu ytterligare en sälj-och produktchef för att förstärka vårt team inom affärsområdet Personal Care, HI&I som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa .

Du är utåtriktad och proaktiv som person och ditt fokus är att, via tät dialog och relationsbyggande med våra kunder skapa projekt och försäljning. Inom affärsområdet Personal Care erbjuder vi ett stort utbud av råvaror från många världsledande tillverkare.

För att bli framgångsrik som sälj- och produktchef hos Nordmann Nordic är det avgörande att du arbetar strategiskt och med en hög energinivå med fokus på implementering av företagets tillväxtplaner.

Du rapporterar till VD i Sverige och har budget- och lönsamhetsansvar för anförtrodda kunder samt ansvar för marknadsföring och försäljning.

Erfarenhet

Du har en högskoleutbildning, gärna med kemi som bas, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Flera års erfarenhet av teknisk försäljning, helst inom kosmetik och/eller tvätt-och rengöring

Som person har du sinne för affärer, försäljning och kommunikation. Vi
värdesätter att du har marknads- och produktkunskap inom kosmetik samt servicekompetens.

Tidigare resvana samt goda kunskaper i de nordiska språken och engelska ,som är vårt koncernspråk, är av stor vikt. Det ingår resor till både kunder i Norden och leverantörer och mässor i Europa i tjänsten.

Vårt kontor ligger i Solna.

För mer information, kontakta vänligen:

Annelie Eknäs Ekdahl, VD, +46 (0)8 629 63 34 eller +46 (0)708 25 66 55.

Välkommen med din ansökan till annelie.eknaesekdahl@nordmann.global . Skicka bilagor som PDF.
Mer info
Kontaktperson Annelie Eknäs Ekdahl
Telefon 0708256655
Email Mejla Annelie Eknäs Ekdahl
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordmann.global
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)