Systemutvecklare till Nobina

Systemutvecklare till Nobina

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har drygt 12 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 10 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015. www.nobina.se

Om tjänsten
I rollen som Systemutvecklare kommer du att ingå i ett team som främst arbetar med Samtrans verksamhetssystem Klara. Systemet används både internt hos Samtrans men även av 4 st kunder. Rollen innefattar ansvar för utveckling och förvaltning rörande systemet efter kundernas behov och krav. I arbetet med detta kommer du att arbeta nära vår KAM för kunderna som använder systemet men också i en nära dialog med kunderna samt med systemets systemägare/förvaltare. I det dagliga kommer du att arbeta med utveckling, förvaltning, buggrättningar mm, men kommer även att ha möjlighet att delta i olika nyutvecklingsprojekt. Utöver det kommer du även att vara delaktig i arbetet interna delarna i Klara, tillsammans med övriga i teamet. Arbetet sker initialt via utveckling i C++, C# och MS SQL (T-SQL) och framöver kommer systemet gå mot .Net Core och Azure.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet av utveckling i C++, C# och goda kunskaper i MS SQL. Du har tidigare erfarenhet av analys och felsökning av stora verksamhetskritiska legacy system. Vi ser även att du har kompetens och erfarenhet inom .NET, MFC, IIS, ASP, SQL Server samt av verktygen Visual Studio samt git/BitBucket.

Om du har kompetens och erfarenhet av Scala, Java, Java Script, IntelliJ samt Android, Linux och Docker/Kubernetes/Rancher ser vi det som meriterande. Har du branschkunskap är det också positivt.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor". Du är en av dem som ska göra detta möjligt! Vi söker därför dig som är mogen och trygg i dig själv. Du har ett stort verksamhetsintresse, är lösningsorienterad, självgående och strukturerad samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Nobina erbjuder ett härligt arbetsklimat där du får arbeta med något konkret som verkligen gör skillnad för många människors vardag. Vi erbjuder vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, marknadsmässiga löner, ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap! Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du mycket välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733118726 alt Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733118798. Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)