Nobina i Stockholm söker en Quality Assurance

Nobina i Stockholm söker en Quality Assurance

Som QA på Nobina får du vara med och kvalitetssäkra utvecklingen i ett samhällsviktigt företag som värnar om miljö och hållbarhet

Här får du vara med och bidra till ett mer hållbart klimat samtidigt som du själv utvecklas. Vi vill skapa ett bättre samhälle och genom ett start miljötänk få ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och längre samhällskostnader. I Nobina-koncernen ingår Samtrans som finns till för de människor som på olika sätt har svårigheter att åka med den allmänna kollektivtrafiken. Det är den avdelningen du kommer arbeta mot. I rollen som QA blir du en nyckelperson för att säkerställa fortsatt hög kvalité för hela verksamheten och våra användare.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att både utveckla och driva testarbetet samt kravprocessen ur ett strategiskt och operativt perspektiv
  • Ett nära samarbete med ett modernt och utforskande utvecklingsteam som bedriver all utveckling in-house
  • En trygg och spännande arbetsplats där samarbete och kompetensdelning värderas högt
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som QA har du ett helhetsansvar för att både strategiskt och operativt forma och utföra Nobinas framtida kvalitetsarbete. Du kommer involveras i flertalet spännande projekt och initiativ där du dagligen har ett nära samarbete med verksamheten, användarna och utvecklingsteamen. I rollen har du det övergripande ansvaret att testplanera, koordinera och kravställa arbete i en agil kontext med stora påverkansmöjligheter. Du kommer bland annat:
  • Planera, leda, genomföra och följa upp kvalitetsrelaterade aktiviteter
  • Utifrån ett användarperspektiv arbeta med hands-on testning av deras tjänster och produkter
  • Coacha och guida både verksamhet och utvecklingsteam inom testarbetet
  • Kontinuerligt söka efter möjligheter att förbättra tillvägagångssätt vid kvalitet- och testarbete.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra den interna IT-avdelningen som är omkring 90 personer, varav 60 av dessa är anställda. I din roll som QA har du många kontaktytor både internt och externt där du krossfunktionellt samarbetar med produktägare, projektledare och två produktionsutvecklingsteam, Du arbetar på Nobinas kontor i Västra Skogen med möjlighet till viss flexibilitet.

Mer om dig

För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande roll där du är van att leda och koordinera kvalitetsförbättringar. Du har ett stort eget driv och god initiativförmåga och tycker om att samarbeta, sprida kunskap och bidra med nya idéer och delta i förändringsprocesser. Vi ser gärna att du är van att systematiskt driva ditt arbete framåt där du har ett öga för detaljer. Du har erfarenhet av att arbeta med manuella tester och god insikt i hela produktutvecklingscykeln. Har du dessutom förståelse för automatiserade tester i en agil miljö ses det som ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sofie Nordvall
Telefon 0721646971
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Testare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 12000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan.

Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt har svårigheter att åka med den allmänna kollektivtrafiken.