Erfaren Fullstackutvecklare med SQL kunskap och intresse för UX

Erfaren Fullstackutvecklare med SQL kunskap och intresse för UX

Vill du arbeta i en härlig atmosfär där alla upplever att dom gör stor nytta för samhället? På Nobina får du arbeta med något "konkret". Här välkomnas nyfikenhet och att prova nya saker. Tillsammans hittar vi nya spännande lösningar i mkt ny teknik där realtidslösningar och transaktionsintensiva system ger dig direkt feedback på ditt arbete.

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har drygt 12 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 10 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015. www.nobina.se

Om tjänsten
I rollen som Fullstackutvecklare kommer du ha ett nära samarbete med verksamheten och ditt team för att ta fram tjänster och lösningar utifrån de behov som finns. Vi jobbar med kontinuerliga driftsättningar av förändringar. I det dagliga kommer man att arbeta med analys, utveckling, förvaltning, felsökning, buggrättningar mm. Man kommer även att delta i olika nyutvecklingsprojekt. Ett kontinuerligt arbete är att hålla systemet och arkitekturen modern genom omvärldsbevakning och alla teamen styr arkitekturen genom egna teknikforum och äger den tekniska roadmappen.

Arbetet sker inom Nobinas kärnområden och våra kritiska affärssystem för att kunna producera kollektivtrafik och plattformen är i grunden en .Net plattform med SQL i botten som driftas både on prem och i Azure. Systemen används dagligen av över 1000 användare och det är av yttersta vikt att våra system är användarvänliga och målgruppsanpassade. Teamen arbetar efter en agil process med kravhantering, planering, stand-ups, demon och retros.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning och /eller flerårig dokumenterad erfarenhet av utveckling i C#.Net-baserade miljöer. Du har kunskap av MS SQL och databaser och erfarenhet av PaaS-tjänster i Azure som EventHub, Azure Functions, DataStores, etc och Frontendutveckling i tex Blazor. Tekniker som Bootstrap, jQuery, Java Script, React.js, AJAX, HTML/CSS är positivt såväl som erfarenhet av utveckling av WebAPI och REST APIer Net Framework/.Net Core. Du har även ett stort intresse och erfarenhet av UX/UI.

Personliga egenskaper
På Nobina arbetar härliga personer och stämningen är väldigt god, så självklart är dina personliga egenskaper viktiga. Du är en prestigelös person som tycker om att arbeta i team och samarbeta. Du har ett stort verksamhetsintresse och en förmåga att lyfta blicken och se helheten. Vidare är du mål- och leveransfokuserad, strukturerad och tydlig kring planering och utförande. Att ständigt omvärldsbevaka, vara nyfiken och verka för att göra tekniskt smarta och hållbara lösningar som är konkurrenskraftiga över tid är självklart för dig. Du delar gärna med dig av din kunskap till andra och har också lätt för att knyta kontakter för att komma framåt i ditt arbete.

Nobina erbjuder marknadsmässiga löner, vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap!

Nobina värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se , 0733 118798 alternativt Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (2 dagar kvar)