Backendutvecklare .Net

Backendutvecklare .Net

Det händer mycket spännande på Nobina nu! Nobina fortsätter att växa och flera riktigt intressanta projekt är på gång i ny teknik där realtidslösningar och transaktionsintensiva system ger dig direkt feedback på ditt arbete. Du får dessutom arbeta i en härlig atmosfär med mycket kompetenta medarbetare där alla upplever att dom gör stor nytta för samhället.

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har drygt 12 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 10 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015. www.nobina.se

På Nobina arbetar riktigt härliga personer och stämningen är väldigt god. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och samarbeta, som har ett stort verksamhetsintresse och en förmåga att lyfta blicken och se helheten. Du är en person som gärna delar med dig av din kunskap till andra och har också lätt för att knyta kontakter för att komma framåt i ditt arbete. Du är en nyfiken person som ständigt omvärldsbevakar och verkar för att göra tekniskt smarta och hållbara lösningar.

Om tjänsten
I rollen som Backendutvecklare kommer du ha ett nära samarbete med verksamheten och ditt team för att ta fram tjänster och lösningar utifrån de behov som finns. Vi arbetar med kontinuerliga driftsättningar av förändringar. I det dagliga kommer du att arbeta med analys, ny- och vidareutveckling, förvaltning, felsökning, buggrätningar mm. Det sker även ett kontinuerligt arbete för att hålla systemet och arkitekturen modern genom omvärldsbevakning. Alla teamen styr arkitekturen genom egna teknikforum och äger den tekniska roadmappen.

Arbetet sker inom OMS som är vårt kritiska affärssystem för att kunna producera kollektivtrafik. Plattformen är i grunden en .Net plattform som driftas on prem men med många komponenter i Azure. Teamet hanterar både Frontend och Backend utveckling och arbetar efter en agil process med kravhantering, planering, stand-ups, demon och retros.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net och med väldigt goda kunskaper i C#. Du har stor erfarenhet av SQL och har arbetat aktivt med Azure. Du behöver även erfarenhet av utveckling av MVC, WCF, WebAPI, EF och LINQ, REST APIer och JSON. Har du erfarenhet av tekniker som Bootstrap, jQuery, Java Script, React.js, AJAX, HTML/CSS är det mycket positivt.

Nobina erbjuder marknadsmässiga löner, vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap! Nobina värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se , 0733 118798 alternativt Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (6 dagar kvar)