.Net-utvecklare till Nobina

.Net-utvecklare till Nobina

Nobina är Nordens ledande tjänsteföretag för resor med buss. Nobina ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter. Verksamheten består i att tillhanda hålla reguljär kontraktsreglerad busstrafik till uppdragsgivare. Företaget har drygt 10 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 8 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015. www.nobina.se

Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en driven .Net-utvecklare
I rollen som .Net-utvecklare kommer du att ingå i en grupp med 7 personer som arbetar med förvaltning och utveckling av vårt system OMS. Systemet hanterar personal, trafikledning samt fordonsunderhåll. Du kommer främst att arbeta med de moduler som berör trafikledning.

Om tjänsten
Tillsammans med systemägare och systemspecialister planeras och prioriteras förändringar och utveckling. Systemet är egenutvecklat och utvecklingen görs främst i .Net/C#/VB.Net samt MS SQL (T-SQL). Framöver är målsättningen att gå över till .Net Core och lägga fler komponenter i Azure.

Utöver programmering kommer du även att genomföra analyser och korrigeringar, genomföra såväl system- som integrationstester gällande de utvecklade lösningarna samt skapa och upprätthålla systemdokumentation. Vidare arbetar du med design av systemlösningar och integrationer samt att omsätta verksamhetens behov till tekniska lösningar.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt dokumenterad erfarenhet av arbete med utveckling i .Net. Du har kunskaper i C#, VB.Net och MS SQL. Vidare har du goda kunskaper i Windows Forms och gärna WPF. Har du erfarenhet av utveckling av webblösningar i ASP.Net, kunskaper kring utveckling i Azure och .Net Core är det meriterande.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor". Du är en av dem som ska göra detta möjligt! Vi söker därför dig som mogen och trygg i dig själv. Du är lösningsorienterad, självgående och strukturerad samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Vi ger ett attraktivt totalerbjudande med marknadsmässiga löner, vidareutbildning, mentorskap, balans mellan arbete och fritid, och ett välutvecklat individanpassat och entusiasmerande ledarskap! Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se,
0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av p4it
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)