NaturWatt söker ledande solcellsmontör

NaturWatt söker ledande solcellsmontör

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Naturwatt har sedan starten 2016 genom innovation möjliggjort ett smidigt och ekonomiskt ägande och driftsättande av solceller och laddstolpar för privatpersoner och företag. Tillsammans med Naturwatt ges kunden full kontroll över alla delar av solcellsinstallationen, från projektering, ansökan om bidrag, installation och service.
Naturwatt befinner sig i en kraftig expansionsfas och tillsammans så söker vi nu någon som vill vara med på en spännande tillväxtresa i en framtidsbransch.
Till detta team av entreprenörer söker vi dig som är komplett solcellsmontör och redo att axla en ledande roll samtidigt som du bidrar till Naturwatts fortsatta utveckling. Du kommer tillsammans med en kollega utföra installationer i hela Mälardalen men med fokus på Stockholm. Självklart så har ni stöttning av projektledare och övriga kollegor när behovet uppstår.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av solcellsmontage och som känner att du är redo för nästa steg i din personliga utveckling. För att trivas hos oss tror vi att du är lösningsorienterad och gärna tar initiativ samtidigt som du kan ta ansvar för dina projekt och driva dem från ax till limpa. Möjligheten att vara med och påverka företagets fortsatta utveckling är någonting som lockar dig då Naturwatt ständigt arbetar för att förbättra sin produkt och upplevelsen för sina kunder.
Det är väldigt meriterande med erfarenheter från andra moment inom byggsektorn, t ex takläggning, plåtslageri och el.
Då tjänsten innebär installationer runt hela Stockholm och mycket kundkontakt så kommer du behöva B-körkort och vara flytande i svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en fast tjänst hos ett spännande företag på framfart och verklig möjlighet till påverkan. Utöver en konkurrenskraftig lön så ingår även förmåner som friskvård och spännande personalaktiviteter.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)