Team Manager NBS General Accounting (GA) till NCC

Team Manager NBS General Accounting (GA) till NCC

Trivs du i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden?

Vi söker nu en driven, engagerad och kvalificerad Team Manager till NBS General Accounting som ingår i NCC Business Services (NBS), ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen.

Din utmaning

Som Team Manager General Accounting ser vi att du trivs med att arbeta i en blandat operativ och ledande roll med förväntan att säkerhetsställ förbättringsarbetet inom gruppen, vilket präglas av både process och systemförändringar mm. Tjänsten innebär ett ledarskap och ansvar för en grupp på 8 kvalificerade redovisningsekonomer samt ett leveransansvar för redovisningen, såväl legal redovisning som affärsområdets koncernredovisning. Den innebär också många samarbeten inom NBS och med nyckelpersoner i affärsområdet samt hantering av diverse legala frågeställningar. Du rapporterar till Head of General Accounting och arbetar på NCC:s nya huvudkontor på Herrjärva Torg i Solna.

Vi erbjuder
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Dessa är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller liknande, med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning samt minst 3 års erfarenhet av personalansvar. God kompetens inom koncernredovisning är väsentligt och det är meriterande att du arbetat med processkartläggning och förbättringar samt har erfarenhet från ett Shared Service Center. Vi ser att du är trygg i dig själv och med att driva förändring. Din engelska och svenska är flytande i tal och skrift. Vi värdesätter att du är lösningsorienterad, har en god kommunikativ förmåga, högt kundfokus samt mycket goda systemkunskaper gärna med erfarenhet från komplexa systemmiljöer. Du är självgående och arbetar bra såväl i team som självständigt.

Din ansökan

Skicka in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Max Hedgren på max.hedgren@humancapital.se. #LI-DNI. Sökord: Redovisningschef / Accounting Manager

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.