Projektchef Väg/Infra, Civil East

Projektchef Väg/Infra, Civil East

Projektchef Väg/Infra

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - Beyond construction.

Vi på NCC Civil Engineering, som arbetar inom infrastruktur och anläggning, har fått förtroendet att delta i många projekt och har produktionsgrupper med specialistkompetens inom Betong, Väg, Järnväg och Berg. Det närmaste decenniet står Stockholmsregionen och Mälardalen inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt. Vi ser en fortsatt positiv utveckling inom vårt affärsområde och behöver en Projektchef Väg/Infra som vill vara med och utveckla vår organisation framåt.

Rollen hos oss
Som projektchef är du engagerad i hela byggprocessen från anbudsarbete till färdigställande ute i produktionen. Du samverkar med entreprenadingenjörer, inköpare, platschefer, arbetsledare, mättekniker m fl. och kommer delta och ha en central roll i anbudsskedet. Som projektchef ansvarar du för projektet och leder produktionsprocessen. Du deltar på byggmöten etc. och har ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt för att kundens förväntningar uppfylls. Du leder arbetet på ett sådant sätt att du säkerställer att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal i enlighet med våra egna verksamhetssystem.

Som Projektchef har du personalansvar för tilldelade resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda avdelningsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån avdelningen gemensamma handlingsplan. Du rapporterar till Produktionschef.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som projektchef. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning men ett krav är tidigare arbetslivserfarenhet inom större väg-/infraprojekt då ditt ansvar fordrar att du har kunskap om produktionsprocessens alla delar och hur de påverkar helheten. Du har även mycket goda kunskaper i planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du värderar kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbetet som mycket viktigt.

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga, vilket betyder att du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Du har lätt att se möjligheter i de situationer som uppstår och ditt driv och din nyfikenhet hjälper vår organisation framåt. Du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att utveckla medarbetare. Som ledare är det viktigt att du är bekväm med våra grundläggande värderingar - Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. Din roll är att vara en förebild i efterlevnad av dessa.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placeringsort i Solna men med arbetsplats på aktuellt projekt. B-körkort och god datavana är ett krav.

Frågor?
Kontakta gärna regionchef Björn Lindqvist på 070-685 01 82.

Ansökan
Registrera din ansökan och ladda upp din CV samt ett personligt brev nedan senast den 20 juni 2018.
Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare och samarbetspartners.

Kom och Väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.