Platschef

Platschef

Avdelning Bostad Stockholm söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som platschef som vill utvecklas vidare i rollen som platschef. Vår bostadsavdelning i ansvarar för NCC:s nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Avdelningen har ca 270 medarbetare fördelade i en affärsenhet, två produktionsenheter och en specialistenhet. Omsättningen 2018 var 1,1 mdr. Vi startar bland annat igång etapp ett i vårt samverkansprojekt Invernesshöjden, 86 lägenheter i Danderyd, i juni 2019. Utöver det så har vi ett pågående spännande, tekniskt utmanande bostadsprojekt i Stockholmsområdet dit vi nu söker en erfaren platschef. Avdelningen är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Så varför vänta, kom och bli en i våra produktionsteam på avdelning Bostad Stockholm!

Dina nya utmaningar

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef, är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar i ekonomi, tidsplanering, personalansvar och arbetsmiljö, där du har ett övergripande helhetsperspektiv. Du är både projekt- och teamledare och ansvarar för hela projektets genomförande - från uppstart till överlämnande till kund. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål och har kontroll över tid, kvalitet och ekonomi.

Projekten du kommer att jobba med kommer att variera i storlek och kundgrupper beroende på din erfarenhet och kunskap. Stort fokus kommer att ligga på arbetsmiljö, struktur och kvalitet i alla våra projekt. I rollen ingår personalansvar för en grupp yrkesarbetare. För att du ska utvecklas på ett bra sätt i rollen har du ett tätt samarbete med din närmsta chef projektchefen, samt att det finns ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.


Dina erfarenheter och egenskaper


Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna du har minst 3-5 års erfarenhet som platschef inom bostadsproduktion. Har du tidigare erfarenhet från stora projekt - (större omsättning än 100 miljoner) är det meriterande. Har du erfarenhet från samverkansprojekt så är även det meriterande.
  • Du har en god förmåga att leda och fördela arbete
  • Du är bra på att planera och organisera ditt arbete
  • Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra
  • Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål
  • Du har ett positivt synsätt
  • Du ser möjligheter i det du gör, är inte rädd för nya arbetssätt och trivs med att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team.
Vi bygger framgång genom våra anställda

Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

För att hitta framtidens hållbara lösningar söker vi dig med ett nyfiket sinne som tillsammans med andra, vill lösa problem. I gengäld kan du räkna med engagerade kollegor och chefer som uppmuntrar din personliga utveckling. På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Ytterligare information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Österman, HR-specialist Rekrytering, karin.osterman.de.wall@ncc.se.

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-04-22.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.