Löneadministratör

Löneadministratör

Nu behöver vi förstärka vårt team inom NCC:s shared service center för HR support (HRS) med två Löneadministratörer. HRS Lön består av tre funktioner med leveranser inom Lön, Löneredovisning och HR Systemförvaltning men vi ser oss som ett team och vi rycker gärna in och är behjälpliga där det behövs.
Vi tillämpar aktivitetsbaserat arbetssätt och en dag på jobbet kan innebära att du tillbringar förmiddagen i en inspirerande miljö och samverkar med dina kollegor för att på eftermiddagen välja en arbetsplats i tyst miljö för att arbeta mer fokuserat.

Din Roll

Du ingår i ett team där samarbete är av stor vikt. Arbetet innebär att säkerställa att rätt lön och ersättning betalas ut samt att ge service, support och stöd till chefer och anställda inom lön, resor, traktamenten och utlägg.
I tjänsten ingår visst avstämningsarbete av lönrelaterande konton samt hantering av förmåner och arbetsgivardeklarationer. En del av dina arbetsuppgfiter kan även innebära kontakter med myndigheter och andra externa aktörer.

Dina Erfarenheter

Vi ser gärna att du har en Löneinriktad KY- utbildning och minst 1 - 2 års erfarenhet av löneadministrativt arbete samt förståelse för sambanden mellan Lön/HR och Ekonomi.

Det är meriterande om du är väl insatt i skatte- och förmånsregler samt avtal och regelverk för byggbranschens kostnadsersättningar, resor och traktamenten. Du är van att jobba i en stor organisation där du dels är specialiserad inom ett visst område men också flexibel för att ta dig an en uppgift inom de olika leveranser som sker inom enheten.

Dina egenskaper

När du arbetar i vår telefonsupport är du nyfiken, inlyssnande och ställer gärna en extra fråga för att på ett professionellt sätt kunna besvara ärenden som kommer in. Det gäller förstås även de mail du besvarar i vårt ärendehanteringssystem och det är viktigt att du känner dig bekväm med att uttrycka dig väl i text.

Du är noggrann och gör gärna en extra kontroll och du gillar struktur, ordning och reda. Du är nyfiken på att lära dig nytt och att förstå den verksamhet vi levererar tjänster till. Ditt bemötande är A och O och din förmåga att bidra till hur vi framgångsrikt kan ge vår verksamhet en bra support med hög kvalité är faktorer som är viktiga för oss i denna rekrytering.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering på vårt huvudkontor i Solna. Önskar du mer information,kontakta Soile Fahlström, Chef HRS Lön, soile.fahlstrom@ncc.se. Sista ansökningsdag är 2019-12-10 men vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.