Junior konstruktör - Building Stockholm

Junior konstruktör - Building Stockholm

Junior konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Grattis! Redan nu, eller snart, kan du stolt titulera dig civilingenjör med inriktning på konstruktionsberäkningar. Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Junior konstruktör hos oss på NCC Teknik och Hållbarhet.

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 110 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler och söker därför en junior konstruktör till vår grupp i Stockholm.

Rollen som junior konstruktör

Som junior konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser, efter onboardingen, från att göra allt konstruktörsarbete själv till att på sikt fungera som ansvarig konstruktör i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår eventuellt även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till fastighetsutvecklingen och produktionsenheter.

Vi är väl sammansvetsade grupper i Stockholm och Uppsala som erbjuder kompetent och erfaren personal som kan stötta och utveckla den yngre personalen och där även specialistchef och gruppchefer är delaktiga i projekt. Vi är totalt ca 50 konstruktörer i Sverige (från Malmö i söder till Uppsala i Norr) med ett väl utvecklat samarbete mellan kontoren.

Vi strävar efter en sund och hållbar beläggningsgrad för medarbetarna. Vi tycker som företag att det är viktigt med bra balans mellan jobb och fritid.

Din profil

Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning inom konstruktionsberäkningar. Du har med fördel erfarenhet inom 3D (Revit eller Tekla Structures). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp, en kombination vi tror kommer naturligt för dig. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är också fördelaktiga kompetenser för den här tjänsten.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på sex månader med placering på NCCs kontor i Solna.

Vi strävar efter en sund och hållbar beläggningsgrad för medarbetarna. Vi tycker som företag att det är viktigt med bra balans mellan jobb och fritid.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Rene Martinez för Solna-kontoret, 070-088 77 91 alt. specialistchef Joakim Andersson, tfn 079-072 83 05. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att påbörjas vecka 34 men ansök gärna så snart som möjligt ändå. Sista ansökningsdag är 2020-08-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.