Jr Hälsa- och Säkerhetspartner

Jr Hälsa- och Säkerhetspartner

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC kommer säkerheten först och vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra ledord Pioneering safety hjälper oss i vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor. Arbetsmiljö inom NCC är inte bara regler och föreskrifter, utan för oss handlar det om att vara en god förebild och en ambassadör för säkra arbetsplatser och att ha en förmåga till helhetssyn och proaktivt arbete.

Vi söker nu två Juniora Hälsa- och Säkerhetspartners, varav denna tjänst med administrativ inriktning, som förstärkning till vårt svenska Hälsa och Säkerhetsteam inom Industry. Här får du möjlighet att förbättra och utveckla vårt systematiska arbetsmiljöarbete för NCC Industry Sverige.

Vill du vara med och utveckla hälsa och säkerhetsarbetet på NCC Industry?

Som Jr Hälsa och Säkerhetspartner kommer du arbeta administrativt och stödja ett förebyggande och effektivt arbetsmiljöarbete. Du kommer vara en nyckelperson avseende utvecklandet av dokumentationen i vårt verksamhetssystem och IT-verktyg för arbetsmiljörapportering samt driva diverse utvecklingsprojekt inom hälsa och säkerhet. Arbetet är varierande och utvecklande med ett stort kontaktnät.

Teamet Hälsa & Säkerhet består idag av tre erfarna arbetsmiljöingenjörer och en arbetsmiljöchef för Sverige. Inom NCC Industry har vi en nordisk organisation inom Hälsa och säkerhet som du blir en del av. Som Junior H&S Partner rapporterar du till Arbetsmiljöchef Sverige.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Du har en högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller annan utbildning / erfarenhet som bedöms likvärdig samt är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Har du tidigare arbetat med / eller har kunskap om ledningssystem är detta meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper där du trivs med administrativa uppgifter då du får möjlighet att arbeta strukturerat och noggrant utan att tappa fokus på helheten. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Vidare har du lätt för att skapa goda kontakter och är kommunikativ. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office365. Självklart drivs du av en stark vilja att bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor!

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en utvecklande roll och en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är förslagsvis vid NCC:s kontor i Solna eller vid ett av våra större kontor i Göteborg eller Umeå. Även andra etableringsorter kan diskuteras. Resor med övernattning kan förekomma.

Vänligen notera att vi har två liknande tjänster ute för rekrytering.
Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-11-24. Därefter påbörjar vi urvalsprocessen följt av intervjuer.

Vill du veta mer om tjänsten?

Har du frågor om processen kontakta HR Partner, Karin Strandh på telefon/SMS 079 072 83 79 eller mailadress karin.strandh@ncc.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta Arbetsmiljöchef Sverige, Jessica Drape på telefon/SMS 079 078 80 83 eller mailadress jessica.drape.soderdahl@ncc.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.