Jr Hälsa- och Säkerhetspartner

Jr Hälsa- och Säkerhetspartner

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Inom NCC kommer säkerheten först och vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra ledord Pioneering safety hjälper oss i vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor. Arbetsmiljö inom NCC är inte bara regler och föreskrifter, utan för oss handlar det om att vara en god förebild och en ambassadör för säkra arbetsplatser och att ha en förmåga till helhetssyn och proaktivt arbete.

Vi söker nu två Juniora Hälsa- och Säkerhetspartners, varav denna tjänst med operativ inriktning, som förstärkning till vårt svenska Hälsa- och Säkerhetsteam inom Industry. Här får du möjlighet att växa in i rollen som arbetsmiljöingenjör och tillsammans med erfarna kollegor arbeta med hälsa och säkerhetsfrågor för NCC Industry Sverige.

Vill du vara med och utveckla hälsa och säkerhetsarbetet på NCC Industry?

Som Junior Hälsa- och Säkerhetspartner kommer du tillsammans med ditt team stödja ett förebyggande och effektivt arbetsmiljöarbete. Arbetet är varierande och utvecklande med ett stort kontaktnät. Du kommer att implementera arbetssätt, identifiera risker och föreslå åtgärder, arbeta med säkerhetskultur, sprida lärdomar och utreda incidenter på dina arbetsplatser inom regionen Mellansverige.

Teamet Hälsa & Säkerhet består idag av tre erfarna arbetsmiljöingenjörer och en arbetsmiljöchef för Sverige. Inom NCC Industry har vi en nordisk organisation inom Hälsa och säkerhet som du blir en del av. Som Junior H&S Partner rapporterar du till Arbetsmiljöchef Sverige.

Rollen innebär resor, främst i Mellansverige.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Du har en högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller annan utbildning / erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du värdesätter hälsa och säkerhet och vill arbeta inom detta intressanta område på ett operativt sätt.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person trivs du med att driva arbetsmiljöfrågor självständigt och målmedvetet. Du har ett inspirerande och coachande förhållningssätt då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö förstås och efterlevs. Du har lätt för att skapa goda kontakter och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du behärskar Office 365. Självklart drivs du av en stark vilja att bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor!

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en utvecklande roll och en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är företrädesvis vid någon av NCC:s kontor i Mellansverige förslagsvis Solna. Även andra etableringsorter i regionen kan diskuteras. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Resor med övernattning förekommer.

Vänligen notera att vi har två liknande tjänster ute för rekrytering. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-11-24. Därefter påbörjar vi urvalsprocessen följt av intervjuer.

Vill du veta mer om tjänsten?

Har du frågor om processen kontakta HR Partner, Karin Strandh på telefon/SMS 079 072 83 79 eller mailadress karin.strandh@ncc.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta Arbetsmiljöchef Sverige, Jessica Drape på telefon/SMS 079 078 80 83 eller mailadress jessica.drape.soderdahl@ncc.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.