International Project Support (Infrastructure)

International Project Support (Infrastructure)

Att öka volymen av internationella inköp är ett av NCC:s prioriterade utvecklingsområden. NCC är redan idag Nordens ledande byggbolag inom internationella inköp och har ett flertal inköpskontor globalt. För att ta NCC:s internationella inköp till nästa nivå har NCC Purchasing Group AB (NPG) skapat en division som heter NPG. Till denna division söker vi nu en person till vår grupp International Project Support (IPS).


Här är dina nya utmaningar


NCC Purchasing Group AB (NPG), som ägs till 100% av NCC AB, ansvarar för den operativa styrningen av NCC:s inköpskontor utanför Norden. Som International Project Support (IPS) kommer du att rapportera direkt till International Purchasing Manager. Tjänsten är tänkt att vara placerad i Solna men även Malmö eller Göteborg är möjliga placeringsorter för denna tjänst.

Du kommer främst att ansvara för affärsområde Infrastructure.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Leda eller stödja projekt vid internationella inköp, dvs identifiera potentiella internationella inköp, förbereda förfrågningar, kommunicera med våra IPO kontor (International Purchasing Offices), val av passande leverantörer beroende av kapacitet, tekniska lösningar och leveranstider, förhandling och framtagande av avtal, överse kvalitetskontroller och leveranstider (med support från IPO), potentiella avvikelser och eftermarknadssupport
 • Att informera projekten om NPG:s prekvalificerade leverantörer och dess möjligheter i de enskilda projekten och NCC Montage
 • Feedback till NPG enligt vår strukturerade process
De här erfarenheterna och egenskaperna söker vi
 • Erfarenhet från byggnads- och/eller anläggningsindustrin är mycket meriterande
 • Ett starkt driv med excellenta kunskaper i att marknadsföra och utbilda
 • Lösningsorienterad
 • Excellenta förhandlingskunskaper och erfarenhet från tvärkulturella affärer.
 • Teknisk kunskap kombinerat med ett stort tekniskt intresse.
 • En kvalitetsorienterad och riskmedveten attityd.
 • Agil och självständig, med en god förmåga att ta egna initiativ.
 • En god förståelse för byggnads- och/eller anläggningsprocessen.
 • En vilja och möjlighet att resa inom landet och globalt.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett absolut krav. Ytterligare språk är meriterande
Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en plats i en dynamisk organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda

Ytterligare information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Jonasson, fredrik.jonasson@ncc.se, International Purchasing Manager eller Karin Österman, HR-specialist Rekrytering, karin.osterman.de.wall@ncc.se. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2020-01-06.

Varmt välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 300 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.